Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresőn általában magas igényű nők vannak, mert az átlagos teljesíthető elvárásokkal rendelkező nő már rég megtalálta párját az életbe?
Rendes szingli pasi? Hol? Mi neked a rendes? Mi neked a "magas igényű"? Mi a "reális"?
(Ha az a "reális" igény, hogy nem baj, ha a nőnek kell körbeudvarolnia, nem baj, ha a nőre hagyja, akármit el kell intézni, akkor biztos sok ilyen van, csak a nők őket nyilván nem veszik észre, mert meg hozzájuk se nagyon szólnak. Egy olyan szintű magabiztosság, hogy a másikhoz hozzá merjen szólni, már biztos magas igény ezek szerint.)
A rendes nűlam azt jelenti, hogy szereti a barátnőjét, nem csalja/üti/veri stb. A bajban kiáll mellette, a problémákat egymás között megbeszélik stb
Mert nálad mi a "rendes"?
A magas igényű nűlam azt jelenti, hogy a kedves hölgy többet vár el a partnerétől, amit ő nyújtani tud. Pl.: van rakta 10kg felesleg, van egy érettségije nem dolgozik vagy, pl.: eladó, az elvárása pedig hogy legyen a férfi legyen sportos, diplomás, nettó 300-as fizetés, autó, vezető beosztás stb.
A reális igény, amikor a nők annyit vár el a férfitól, amennyit nyújtani tud.
Kérdező: társkeresőn elég magasak az igények, mert férfitöbblet van és a levéláradatnak köszönhetően a nők értékesebbnek gondolják magukat.
"A rendes nűlam azt jelenti, hogy szereti a barátnőjét, nem csalja/üti/veri stb. A bajban kiáll mellette, a problémákat egymás között megbeszélik stb
Mert nálad mi a "rendes"? "
Nálam ez IS. Viszont ez édeskevés önmagában. Hiába rendes valaki, ha nem tudja eladni magát. A nőknél ugyanígy, lehetsz akármilyen kedves, házias, humoros, stb., ha nem vagy elég feltűnő, örökre a periférián maradsz.
Amúgy rengeteg átlagos igényű, egyedülálló nő van, aki igazából még csak annyit sem vár el, mint amit ő tud nyújtani, csak valamiért többnyire nem őket találják meg a férfiak.
Szerintem ez ebben a formában nem igaz. Én kíváncsiságból regisztráltam annak idején, illetve mert úgy gondoltam, minél több helyen keresek, annál nagyobb eséllyel találok párt.
A társkeresőkkel az a baj, hogy ott objektív adatok alapján kell az embernek eldönteni, hogy érdekelHETi-e a másik. És ez nehéz.
Főleg hogy a pillanatnyi állapot semmit nem jelent a jövőre nézve.
Ez nehéz ügy.
Én is fent vagyok egy társkeresőn. Diplomás lány vagyok, relatíve magas fizetéssel. Saját háztartást vezetek, segítek a szüleimnek is.
Sosem végzettség és anyagi helyzet alapján választottam barátot, de rossz érzés nekem, ha a páromnak anyagi gondjai vannak. (Volt, hogy tudtam, a családnak megterhelő anyagilag, ha náluk eszem, hozzájuk képest luxusban éltem egy pici, távfűtéses lakásban).
A végzettséget sem néztem soha, de szeretek tanulni, olvasni... Nehéz, ha valakinek ez nem fontos.
A társkereső rossz, mert olyan emberekkel is találkozom rajta, akikkel az életben sosem találkoznék, mert épp semmi közös nincs az éltünkben: nincs közös társaság, vagy ilyesmi. Nincs idő "tét nélkül" megismerkedni, a szimpátiát szerelemmé, kapcsolattá alakítani - az első pár randi után dönteni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!