Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társkeresőn általában magas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkeresőn általában magas igényű nők vannak, mert az átlagos teljesíthető elvárásokkal rendelkező nő már rég megtalálta párját az életbe?

Figyelt kérdés
Egy átlagos reális igényekkel rendelkező nő már rég talált magának egy rendes pasit, mert nagyon sok ilyen szingli pasi van.
2016. jan. 23. 13:52
 1/7 anonim ***** válasza:
41%
nem az elvárásaik magasak, szimplán defektesek. Főleg aki már évek óta fenntvan. Sajnos nagyon kis réteg gondolja komolyan
2016. jan. 23. 14:04
 2/7 anonim ***** válasza:

Rendes szingli pasi? Hol? Mi neked a rendes? Mi neked a "magas igényű"? Mi a "reális"?

(Ha az a "reális" igény, hogy nem baj, ha a nőnek kell körbeudvarolnia, nem baj, ha a nőre hagyja, akármit el kell intézni, akkor biztos sok ilyen van, csak a nők őket nyilván nem veszik észre, mert meg hozzájuk se nagyon szólnak. Egy olyan szintű magabiztosság, hogy a másikhoz hozzá merjen szólni, már biztos magas igény ezek szerint.)

2016. jan. 23. 14:15
 3/7 anonim ***** válasza:

A rendes nűlam azt jelenti, hogy szereti a barátnőjét, nem csalja/üti/veri stb. A bajban kiáll mellette, a problémákat egymás között megbeszélik stb

Mert nálad mi a "rendes"?

A magas igényű nűlam azt jelenti, hogy a kedves hölgy többet vár el a partnerétől, amit ő nyújtani tud. Pl.: van rakta 10kg felesleg, van egy érettségije nem dolgozik vagy, pl.: eladó, az elvárása pedig hogy legyen a férfi legyen sportos, diplomás, nettó 300-as fizetés, autó, vezető beosztás stb.

A reális igény, amikor a nők annyit vár el a férfitól, amennyit nyújtani tud.

Kérdező: társkeresőn elég magasak az igények, mert férfitöbblet van és a levéláradatnak köszönhetően a nők értékesebbnek gondolják magukat.

2016. jan. 23. 14:33
 4/7 anonim ***** válasza:

"A rendes nűlam azt jelenti, hogy szereti a barátnőjét, nem csalja/üti/veri stb. A bajban kiáll mellette, a problémákat egymás között megbeszélik stb

Mert nálad mi a "rendes"? "

Nálam ez IS. Viszont ez édeskevés önmagában. Hiába rendes valaki, ha nem tudja eladni magát. A nőknél ugyanígy, lehetsz akármilyen kedves, házias, humoros, stb., ha nem vagy elég feltűnő, örökre a periférián maradsz.

Amúgy rengeteg átlagos igényű, egyedülálló nő van, aki igazából még csak annyit sem vár el, mint amit ő tud nyújtani, csak valamiért többnyire nem őket találják meg a férfiak.

2016. jan. 23. 14:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ez ebben a formában nem igaz. Én kíváncsiságból regisztráltam annak idején, illetve mert úgy gondoltam, minél több helyen keresek, annál nagyobb eséllyel találok párt.

A társkeresőkkel az a baj, hogy ott objektív adatok alapján kell az embernek eldönteni, hogy érdekelHETi-e a másik. És ez nehéz.

Főleg hogy a pillanatnyi állapot semmit nem jelent a jövőre nézve.

2016. jan. 23. 15:02
 6/7 anonim ***** válasza:
93%

Ez nehéz ügy.

Én is fent vagyok egy társkeresőn. Diplomás lány vagyok, relatíve magas fizetéssel. Saját háztartást vezetek, segítek a szüleimnek is.

Sosem végzettség és anyagi helyzet alapján választottam barátot, de rossz érzés nekem, ha a páromnak anyagi gondjai vannak. (Volt, hogy tudtam, a családnak megterhelő anyagilag, ha náluk eszem, hozzájuk képest luxusban éltem egy pici, távfűtéses lakásban).

A végzettséget sem néztem soha, de szeretek tanulni, olvasni... Nehéz, ha valakinek ez nem fontos.

A társkereső rossz, mert olyan emberekkel is találkozom rajta, akikkel az életben sosem találkoznék, mert épp semmi közös nincs az éltünkben: nincs közös társaság, vagy ilyesmi. Nincs idő "tét nélkül" megismerkedni, a szimpátiát szerelemmé, kapcsolattá alakítani - az első pár randi után dönteni kell.

2016. jan. 23. 15:42
 7/7 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem, azok a nők találták meg a párjukat, akik beérték kevesebbel, mint amit amúgy érdemelnek. A többieknek meg magas az igénye és senki sem elég jó.
2016. jan. 23. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!