Ha valakivel össze tévesztenek egy buliba, vagy mondják egy jó páran hogy hasonlitok erre meg arra, az azt jelenti hogy átlagos vagyok?
Figyelt kérdés
Sokan mondják hogy szép vagyok meg hogy mehetnék modellnek,meg hivtak is be castingra stb...
De egy jó páran sok emberhez is hasonlitotak .... most csak én vagyok beteg elméjü hogy ezt gondolom,vagy tényleg átlagos vagyok,hogy össze hasonlitanak meg tévesztenek más emberekkel...?:DDD
2012. aug. 4. 10:23
1/4 anonim válasza:
Szerintem csak szimplán hasonlítasz hozzájuk semmi több.
2/4 A kérdező kommentje:
hát de olyan volt hogy egy nagyon csunyához hasonlitottak :)) a szemei tényleg feltünően hasonlitottak,de a többii...
2012. aug. 4. 10:58
3/4 anonim válasza:
Ilyen velem is szokott lenni, van a városunkban egy nálam jóval idősebb lány, akire szerintem is nagyon hasonlítok, láttam is róla képet, amikor kisebb volt és teljesen úgy nézett ki mint én. De most annyira nem hasonlítunk, mert ő sminkeli is magát(én nem) és mivel idősebb nálam,már elkezdett változni az arca. Szóval nem vagy beteg elméjű:DD És hogyha valaki máshoz (esetleg csúnyához hasonlítanak) akkor is mondjuk azért mert hasonló a szemetek, szátok, arcformátok, stb... :D 14/L
4/4 anonim válasza:
Igen, ha sok más emberre hasonlítasz, szerintem az nevezhető egyfajta "átlagos" külsőnek, de a szépséghez ennek nincs köze. A szépség szerintem az arc egészétől függ, az összhatástól. De ha pl. tök olyan a szemed plusz az arcformád plusz a szád mint valaki másnak, akkor máris hasonlítasz rá, de attól még nem ugyanaz a két arc (max egypetéjű ikreknél).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!