Sem külsőben, sem belsőben nem hasonlítok egy átlagos emberre, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy átlagos embernek nem okoz nehézséget az, ami nekem igen. Ismerkedés, munkahelykeresés, tartalmas élet, amiről tényleg el lehet mondani, hogy volt értelme megszületni. F2014. nov. 27. 18:13
1/2 anonim válasza:
Úgy gondolom, hogy ezzel nem vagy egyedül. Én szerintem próbálj magadhoz hasonló embereket keresni vagy valaki olyannal komolyan összebarátkozni aki megért. Idővel elkezdheted átlépni a határaidat, mindig csinálj valami olyan amit azelőtt nem mertél, persze ne gondoljunk nagy dolgokra hisz úgy nem fog működni. Remélem segítettem valamennyit és, hogy összejön neked valami:)
2/2 Ant-X válasza:
Örülj neki.
Próbálj építeni az erősségeidre, és keresd a saját utad... Az ismerkedéshez használhatsz indikátor embereket, akik jeleznek valamilyen formában (az mellékes hogy féltékenységből vagy szimpátiából teszik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!