Egy átlagos napon mennyi időt töltesz egyedül? Szeretnél-e ennél többet vagy kevesebbet egyedül lenni?
Egyedül vagyok,hisz a kérdésekre válaszolok,jó nekem így szeretem ez a életformát.
Az a problémám nekem,hogy beszélgetni csak itt tudok mert a neten kívül nem találom a helyem a világba....
Egy átlagos napon több időt töltök egyedül mint amit kéne. A probléma az van, hogy még akkor is egyedül töltöm az időmet, ha például emberek vesznek körül. Egyetemen csak órákra járok be, két óra között ha van időm, azt is a gépteremben töltöm és kerülöm az emberi társaságot.
De próbálok tenni ellene. Sajnos számítógépfüggő vagyok, ezért minden más tevékenység ami nem gépezés, számomra extra erőfeszítéssel jár még akkor is, ha nem nehéz cselekvésről van szó.
Igen, szeretnék kevesebbet egyedül lenni, de én teszek is ennek érdekében: járok öntevékeny körökbe, próbálok leszokni a gépezésről, és próbálok szociálisabban viselkedni. Ez nagyjából sikerül is, de ez lassú folyamat.
F/21
Én nem vagyok egyedül.
Vannak barátaim, napi szinten tartjuk a kapcsolatot.
Az legjobb barátomat születése óta ismerem TÉNYLEG, 7 napos volt kb. mikor elősször megláttam.
De belül egyedül vagyok, van egy LÁNY az osztályba akibe FÜLIG szerelmes vagyok és úgy érzem egyedül vagyok. <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!