Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg többen próbálkoznak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg többen próbálkoznak az átlagos, átlag alatti csúnyább nőknél?

Figyelt kérdés
Szép nőket elkerülik a pasik és inkább a csúnyább nőknél próbálkoznak. Ez valóban így lenne?
2016. febr. 21. 23:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Honnan veszed ezt a hülyeséget?
2016. febr. 21. 23:33
 2/8 A kérdező kommentje:
1. Ezt hallottam. Ismerek csinos nőt akihez nem mernek nem mennek úgy oda a pasik
2016. febr. 21. 23:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Hülyeség. Tény, hogy vagyunk azért nem kevesen olyan férfiak, akik abszolút nem próbálkozunk szép nőknél, mert minek, ha egyszer sorszámot kell tépni náluk, s előttünk több tucatnyian várakoznak, de a csinos nőket többségében férfiarmada veszi körül, még ha letagadják is.
2016. febr. 21. 23:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
És mi van abban az esetben, ha egy szép nőnek nincs már egyetlen udvarlója sem több, mint egy éve? Mert mindenki azt hiszi, hogy áá, biztosan van neki, és közben nincs egy sem.
2016. febr. 21. 23:42
 5/8 A kérdező kommentje:
4. Pontosan ezt hallottam már én is. Alig volt van udvarlója
2016. febr. 21. 23:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok.

Hát igen. Sz*rügy.

Nem írhatom ki magamra egy cetlire, hogy IDE NÉZZETEK, SZABAD VAGYOK! De lehet, hogy ki kéne....

2016. febr. 22. 00:23
 7/8 curáku ***** válasza:
Nekem ezzel sosem volt problémám. Flörtölök. Ezzel a legtöbb ember számára egyértelművé teszem, hogy nincs senkim.
2016. febr. 22. 09:14
 8/8 anonim ***** válasza:
6 ös na hány privátot kaptál? :)
2016. febr. 22. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!