Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan felnott akinek soha eleteben nem sikerult baratot/baratnot szereznie?
Nekem se sikerült, egyszerűen szerencsétlen vagyok a párkeresésben. Nagyon kevés nővel hozott össze a sors, azok 90%-a is olyan, hogy messziről érdemes elkerülni. A maradék 10% kedves, értelmes, de több éves kapcsolatban van, vagy nem tetszem neki.
31F
Pl én is.
25f
Ám prostival voltam:D
27 éves vagyok soha nem volt kapcsolatom, életemben egyszer voltam nővel aki elvette a szüzességem de bár ne tette volna mert nem élveztem!
Társkeresőzöm 10 éve, soha nem írtak még rám, soha egy levelemre nem válaszoltak, pedig adatlapom ki van töltve, vállalható a kinézete és nem a valagadon Luka van kint profilképnek.
Annyi, hogy negatív vagyok pesszimista és sokszorosan csalódott!
Lesz ami lesz alapon élem meg a kapcsolatokat!
Képzeld kérdező, van ilyen. Még nekem sem jött össze eddig, pedig nem vagyok ronda, csak alacsony. A nőket sem szidom, mint némelyek az oldalon, van humorom, igaz nehezen nyílok meg, de normális vagyok.
Csak még senki nem viszonozta az érzéseimet, egyszerűen nem volt szerencsém.
30/F
Miért ne hiányozna??
Most komolyan, a többség miért feltételezi, hogy akinek nem sikerült eddig ez a dolog, az direkt van, mert az adott személy így akarta? Mi ez a hülyeség? Mit lehet tenni, ha nem kelti fel a nők érdeklődését egyáltalán?
De, hiányzik, és most? :D Ugorjak rá valakire az utcán, vagy mi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!