Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan felnott akinek soha eleteben nem sikerult baratot/baratnot szereznie?
Figyelt kérdés
Hany evesek vagytok es ferfiak,vagy holgyek?2016. febr. 16. 16:47
7/20 anonim válasza:
Ja én is ebbe a táborba tartozom(29F), de nyilvánvaló hogy a gyk-n sok ilyen van elég csak a kérdéseket olvasgatni. Tehát ennek a kérdésnek mi a célja voltaképpen? Sírás meg nyöszörgés elősegítése? részemről problémás mert én például 20-ad annyit sem nyavalygok mint a kapcsolatban élők zöme
8/20 anonim válasza:
Nekem se, bár én fiatalabb vagyok az itteni válaszolóknál.
20/L
Neked se jött össze eddig, kérdező? Te hány éves vagy és milyen nemű?
9/20 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam hogy letezik olyan hogy 30 eves es meg nem volt parja,miert nem jott ossze nektek.
Ti mind akik eddig irtatok aakor nem is szexeltetek?
2016. febr. 16. 21:36
10/20 anonim válasza:
Igen, van: 33 évesen (is) próbálkozások voltak, de siker nem.
Nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!