Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mindegy milyen autoja van egy pasinak, vagy befolyásoló tényező?
Figyelt kérdés
Itt most nem feltétlenül extrém dolgokra gondolok hogy ezres buzuki swift vagy slk merci..,ha nem pl: egy foszernek 2003körüli Toyota Avensise lenne vagy egy 3as Bmw melyik lenne nálatok megnyerobb?!2016. febr. 16. 07:47
21/24 anonim válasza:
Mindegy milyen autoja van csak legyen tiszta es ne vezzesse ugy hogy feljek nellette.
22/24 cicamicamiau válasza:
Pont nem érdekel, hogy milyen kocsija van, mert a sofőrt szeretem, nem a kocsiját!
23/24 anonim válasza:
Van egy Mitsubishi L200 -asom, és egy öreg Civicem. Amikor a civiccel megyek mondjuk első randira, állandóan cikiznek érte, milyen szar, milyen fapados, fúú, ugye van másik autóm. Kényelmetlenül éreztem magam, mert nagyon szeretem az autót, és nincs tervben az eladása. Volt már rá példa, hogy útba esett hazafelé, és átültettem a menyecskét az L200 -ba első randi előtt. Plüss belső, hatalmas dög. Azonnal megnyílt nekem. Természetesen többet nem találkoztunk, nem szorulok anyagias nőkre. Igazán elfogadhatnának engem úgy, ahogy vagyok. Mély tisztelet a kivételnek.
24/24 anonim válasza:
Az a befolyásoló tényező, ami a fejében van. Semmi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!