Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire befolyásoló tényező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire befolyásoló tényező a párkeresésbe, hogy az ex hogy nézett ki?

Figyelt kérdés
Ha jó szép helyes volt az előző lány/fiú, akkor a következő ismerkedésnél sem adjuk, adják lejjebbre.
2016. jan. 19. 13:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Számomra nem szempont.
2016. jan. 19. 13:59
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel. Nem az alapján tetszik meg valaki, hogy az ex hogy nézett ki.
2016. jan. 19. 14:01
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem is az osszehasonlitas miatt hogy ki a szebb, de mindenkinek meg van az "idealja". Szinte minden baratnom hasonloan nezett ki, legalabbis a szamomra fontos dolgokban, mivel ezek is tetszettek meg bennuk.
2016. jan. 19. 14:02
 4/14 anonim ***** válasza:
A mostani barátomnak csak jó női voltak, nekem is megmondta, hogy ha nem néznék ki ilyen jól, akkor össze se jött volna velem... ha ezt az első randin mondta volna, akkor onnantól többet szóba sem álltam volna vele.
2016. jan. 19. 14:02
 5/14 anonim ***** válasza:

Nekem exem alacsonyabb (170 körüli), vékony, szőke hajú, kék szemű volt. A mostani pàrom magas, mackós alkat, sötétbarna haj, barna szem. Ő sokkal közelebb àll az ízlésemhez :)

Egy dologban hadonlít az exem és a pàrom: felsőbbrendűsèg. Míg exem minden mozdulatàból, testtartàsàból àradt a felsőbbrendűségi érzés, addig a mostani pàrom ezt szóban bizonyítja :D (persze sokszor viccből)

2016. jan. 19. 14:10
 6/14 anonim ***** válasza:
Biztosan nem jönnék össze olyan lánnyal, akit kevésbé találok vonzónak, mint az előző barátnőmet. De ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy ugyanúgy, vagy jobban kell kinéznie, hanem hogy nekem legalább annyira vonzódnom kell hozzá.
2016. jan. 19. 14:14
 7/14 anonim ***** válasza:
Nekem semennyire. Annyira különböző pasik is tetszettek már, hogy semmi következtetést nem lehet levonni belőlük. :)
2016. jan. 19. 14:15
 8/14 anonim ***** válasza:
Hát valamilyen szinten befolyásol. Mert pl volt 2 nagyon helyes pasim, ilyen tipikus menőcsávók akikért minden csaj oda van. Na bennük nem tudtam sose megbízni, nem jönnék össze mégegyszer szépfiúkkal emiatt. Szóval inkább választok egy átlagosat, vagy csúnyábbat. Azokkal még nem volt sose gondom.
2016. jan. 19. 14:17
 9/14 anonim ***** válasza:

Volt már mackós, fekete hajú, barna szemű, nem az alap adottságok zavartak a külsejükön, hanem az eligénytelenedés, a "$zarok bele, hogy nézek ki"...

Volt vékony, szőke, helyes, jól öltözős, csak alacsony, meg elállós fülü :D de nekem tetszett mondjuk.

A jelenlegi meg jó fajta, de nem hasonlít egyik exre sem (hála a jó Istennek :D)

2016. jan. 19. 14:28
 10/14 anonim ***** válasza:

A külsőség soha nem izgatott annyira(persze kell hogy tetsszen),hogy emiatt bárkit is mellőznék, de a belbecs annál inkább. Nekem jó 1 évembe tellett mire rájöttem,hogy amíg nem találok olyan partnert aki felveszi a versenyt az exemmel azt soha nem fogom kellően tisztelni. Szerencsére sikerült.

37F

2016. jan. 19. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!