Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire befolyásoló tényező a párkeresésbe, hogy az ex hogy nézett ki?
Nekem exem alacsonyabb (170 körüli), vékony, szőke hajú, kék szemű volt. A mostani pàrom magas, mackós alkat, sötétbarna haj, barna szem. Ő sokkal közelebb àll az ízlésemhez :)
Egy dologban hadonlít az exem és a pàrom: felsőbbrendűsèg. Míg exem minden mozdulatàból, testtartàsàból àradt a felsőbbrendűségi érzés, addig a mostani pàrom ezt szóban bizonyítja :D (persze sokszor viccből)
Volt már mackós, fekete hajú, barna szemű, nem az alap adottságok zavartak a külsejükön, hanem az eligénytelenedés, a "$zarok bele, hogy nézek ki"...
Volt vékony, szőke, helyes, jól öltözős, csak alacsony, meg elállós fülü :D de nekem tetszett mondjuk.
A jelenlegi meg jó fajta, de nem hasonlít egyik exre sem (hála a jó Istennek :D)
A külsőség soha nem izgatott annyira(persze kell hogy tetsszen),hogy emiatt bárkit is mellőznék, de a belbecs annál inkább. Nekem jó 1 évembe tellett mire rájöttem,hogy amíg nem találok olyan partnert aki felveszi a versenyt az exemmel azt soha nem fogom kellően tisztelni. Szerencsére sikerült.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!