Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire befolyásoló tényező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire befolyásoló tényező a párkeresésbe, hogy az ex hogy nézett ki?

Figyelt kérdés
Ha jó szép helyes volt az előző lány/fiú, akkor a következő ismerkedésnél sem adjuk, adják lejjebbre.
2016. jan. 19. 13:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Vannak fiúk akik tetszenek, vannak akik nem. Az hogy kit választok független attól, hogy az ex hogy nézett ki...
2016. jan. 19. 15:31
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekem annyiban volt az, hogy megtanultam, hogy alapvető külső iránti vonzalom nélkül nincs szexuális vonzalom. Első barátomat úgy láttam, hogy ronda, mint a bűn, de belsőre megfogott először, ezért összejöttem vele. Soha nem élveztem vele a szexet, és soha nem szépült meg a szememben. (Ezek mellé még az is kiderült, hogy belül még jobban rohad, mint kívül, de ez mellékes most :D)

Utána már kizárólag olyanokkal álltam le, akikhez tényleg tudtam vonzódni, tehát nem öli meg a külsejével a lelki eredetű vonzalmat.

2016. jan. 19. 16:37
 13/14 anonim ***** válasza:

Utolsó: Támadásra készülj, jönnek a jó lelkű csúnya fiúk mindjárt, akiknek a szemét felszínes nők nem adnak esélyt xD

De amúgy egyet értek veled. Kémia nélkül megette a fene...

2016. jan. 19. 17:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Tetszettem a fiúknak, válogathattam, így persze hozzászoktam, hogy mindig sikerült a leghelyesebb srácokkal összejönnöm.emellett alapból van egy ideálom, aminek ők általában meg is feleltek.Így már nyilván nehéz lenne lejjebb adni.Másik baj velem, hogy sajnos hajlamos vagyok másokban az exeimet keresni, akik még mindig nagyon kedvesek a számomra.Tehát igen, sajnos befolyásol.Tudom hogy nem a külső a legfontosabb.De sajnos csak a jó belső tulajdonság nekem kevés ahhoz hogy valakihez igazából vonzódjak.
2016. jan. 19. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!