Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Zavaró tényező, ha a fiúnak egy kicsit sasorra van?
Figyelt kérdés
Szóval lefelé ível.
És nagyon utálom.Meg szeretném műttetni.
2015. szept. 13. 18:22
1/10 anonim válasza:
Ha utálod akkor műttesd meg persze. De nem hinném hogy ha a személyiséged magával ragadó, akkor az orrod eltántorítson egy kedves lányt :)
2/10 A kérdező kommentje:
Ne kertelj.
2015. szept. 13. 18:26
3/10 aperitif válasza:
A kedvesemnek sasorra van. Nem kicsit, nagyon. És imádom.
Ha annyira zavar, hogy nem tudsz ezzel együtt élni, akkor műttesd meg, de ne azért, mert a lányokat zavarja!
4/10 A kérdező kommentje:
Pár évvel ezelőtt még szép formás orrom volt.
Érdekes.
2015. szept. 13. 18:36
5/10 anonim válasza:
Egy barátnőm szokta mindig mondogatni hogy a nagy orrú pasiknak más testrészük is nagy :D szóval ne tekints erre hátrányként :)
7/10 anonim válasza:
Nekem tetszik pasikon. Nehogy megmuttesd! Attol olyan szep karakteres, ferfias egy ferfi arca. A kolyokkepu pasik nem olyan sikeresek, mint a karakteres arcuak!
Az uzleti eletben kifejezett elony. Ott szimpatikusabb leszel mindig a kolyokkepueknel!
N
8/10 anonim válasza:
Engem mondjuk nem erdekelne :) lehet arrol kapnad a beceneved de ha mint embert szeretnelek nem igazan erdekelne az orrod :D
18/L
9/10 anonim válasza:
Szerintem elôny, a zsidó csávók általában tele vannak, és azt a nôk szeretik.
10/10 A kérdező kommentje:
Nem nagy az orrom, csak kicsit lefelé görbül.
2015. szept. 13. 23:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!