Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mindegy milyen autoja van egy pasinak, vagy
befolyásoló tényező?
Nem befolyásoló tényező, de csak akkor ülök be mellé, ha nem valami széthullófélben levő, életveszélyes romhalmazzal mászkál :D
Barátomnak valami mazdája van, teljesen jól képes eljuttatni a-ból b-be, sőt, ha nem visz el, akkor buszozni is tudok, szóval nem igazán befolyásol semmit számomra.
2016. febr. 16. 10:22
Ha már van neki, annyiban befolyásol, hogy ne kelljen két kézzel kapaszkodnom, ha vezet, és legyen működőképes a járgány, szóval ne essen szét, ne fulladjon le... De ha történetesen nincs autója és tömegközlekedést használ, az sem zavar.
2016. febr. 16. 10:24
Valami nagyon régi tragaccsal nem szívesen mutatkoznék.Ha ilyen lenne a kiszemelt férfinak ,az sem baj de mondanám neki hogyha lehet inkább menjünk gyalog ,busszal bringával stb.Amúgy én világ életemben gyalog mentem mindenhova ,ahová nem lehet oda meg busszal.Nem ragaszkodom annyira a kocsihoz.
2016. febr. 16. 10:28
Nekem van kocsim. Az eddigi párjaimnak nem volt. A vőlegényemnek sem mikor megismertem. Azóta eladtuk az enyémet és vettünk egy jobbat. Szerinted?
2016. febr. 16. 10:29
15/24 A kérdező kommentje:
Na az korrekt nekem 97es Corollam van ,néztem Bmw-t is meg Avensist 2002-2003 korulieket,de akkor ezekszerint nem igaz az a mondás hogy a nők a Bmw-s Audis palikra buknak,maradok a Toyotanal!😊
Köszönöm a válaszokat!
Szerintem igenis befolyásoló tényező, de nem úgy, hogy elég drága és menő-e.
Arra gondolok, hogy fura, ha egy városi srácnak, pl. F350-es Fordja van. Nem kizáró ok, csak intő jel, hogy az illető fura. Sokat elárul az ember személyiségéről, az autója, na meg az, hogy hogyan vezeti.
2016. febr. 16. 20:49
A felszínes macáknak akiket keresel, legyen benne bőrülés, autómata váltó, és cicás illatosító. Azzal biztos nyerő lennél, míg van nálad dollár meg euró.
2016. febr. 16. 20:58
Nem érdekel, milyen autója van. Vagy hogy egyáltalán van-e autója. Nekem tökéletesen megfelel a sajátom :)
2016. febr. 16. 21:35
En meg mindig azon rohogok h lepontoztak mert azt mondtam, h jo lenne ha lenne benne futes, akkor ne legyen benne futes?Eskimo's in da house:-))
2016. febr. 16. 22:00
20/24 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: