Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok mennyire befolyásoló tényező, ha egy férfi még a szüleinél lakik? Mennyire számít ez fekete pontnak, amikor ismerkedtek vele?
Én csak arról tudok nyilatkozni amit tapasztaltam/tapasztalok, habár lehet, hogy fiatal vagyok.
Volt egy 26 éves pasim (akkor voltam 18), aki nem volt hajlandó dolgozni, mindig csak sírt, hogy nem veszik fel sehova -igazából nem is keresett munkát- annyi pénze volt, amit az anyjától kunyerált, minden randit nekem kellett fizetnem, 3 hét után egyszer csak hozzám költözött. Áthívtam pár napra, ő megérkezett egy hátizsákkal, és közölte: juhú, itt fogok lakni! 4 hónapig húztuk, utólag már látom, hogy én voltam a nagy hülye, amiért azt hittem, hogy lehet motiválni és majd össze szedi magát. Hát nem!
Igen az baromi gáz volt!
Jelenleg 1 éve boldog párkapcsolatban élek, a párom 20 éves (én is), a szüleivel él, dolgozik, 2 héten belül indul a vállalkozása. A szülei nem pénzelik őt, sőt! Ő segít be a szüleinek a rezsibe, kajába. Az autóját maga tankolja, igen azt, amit önerőből vett, amiért 15 éves korától dolgozott.
És igen, baromi büszke vagyok a páromra, mert tudom, hogy ő sokra fogja vinni. Nem az a típusú csaj vagyok, akit el lehet kápráztatni pénzzel, ellenkezőleg. Baromira nem érdekel, hogy milyen az autója, soha nem fogadtam el tőle drága ajándékot, tudja, hogy nem lehet megvenni. Nem a pénzéért vagyok vele. De felnézek rá, amiért ilyen fiatalon elkezdte felépíteni az életét és megteremteni amire vágyik, nem azzal tölti a mindennapjait, hogy jár buliról bulira és pénzt kunyerál.
Lehet lepontozni, de nálam feketepont.
Az albérlet sokkal jobb megoldás. Már csak akkor is, mert legalább képes ellátni magát, és nem a mama főz, mos, takarít rá felnőtt korában is.
Én annyit szoktam elvárni, amit én is tudok nyújtani. Én is itthon vagyok még, mert egyetem és társaik, de közben dolgozom is, én fizetem a dolgaimat. Amit én eddig elértem, azt bárki képes, így aki ennyire se vitte, az nekem felejtős.
Bár ez csak akkor rossz ha valaki ugye idősebb nálam, de ugyanitt tart. Én pedig szerintem az ő korában már többet szeretnék elérni és fogok is. De mégse dörgölhetem az orra alá, hogy neked miért nincs ez vagy az, mikor még nekem sincs.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!