Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok mennyire befolyásoló tényező, ha egy férfi még a szüleinél lakik? Mennyire számít ez fekete pontnak, amikor ismerkedtek vele?
De, persze el tudnám ha nagyom szükséges lenne. De azért kb. vegetálnék egy lyukban 20 évig, vagy vadidegenek között élnék, ami kb ugyanaz mintha otthon lennék.
Látszik fogalmatok sincsen mi a realitás.
Áh ez marhaság kérdező. Amit látsz az csak a felszín. Nem attól lesz valakinek nője hogy otthon lakik. De ha mondjuk van egy tesód, aki szintén dolgozik az már jó, azzal már be lehet vállalni egy költözést.
Legjobb példa a nagybátyám. Ő is otthon lakik mai napig, megismert egy csajt, feleségül vette, van már gyerek is. Emeletet leválasztották külön lakrésznek, mai napig a szüleivel él, ugyanabban a házban. ő 34 éves.
Ne hidd már el ezt a sok ostobaságot ennek a sok nyomi nőnek.
"Látszik fogalmatok sincsen mi a realitás."
A saját életemből hoztam a példát, úgyhogy elhiheted, maximálisan reális. :D
14. és 19. voltam.
19.-nek:
A kocsit csak azért említettem, mert a kedves hölgyek ezt elvárás szinten említették.
Amúgy pont azt írom, hogy ha van párod, akkor kezdődik az önálló élet úgy igazából.
Jaj istenem kérdező. Nem az egzisztenciádon múlik, hogy lesz e valakid. Azok, akik ezt 'elvárják' azokkal amúgysem érdemes foglalkozni. Látszik te is ennek mentén látod a boldogulást a nőknél. Egy normális csaj ha nem vagy egy ingyenélő tróger simán elfogad magának.
Ezen nyavajogni butaság.
16.17.21. 23. voltam
A válaszok pedig azt mutatják, hogy igenis azon múlik, hogy mennyire tűnök önálló alfahímnek. Manapság megítélnek erről a dologról, nem lehet ezzel együtt élni tovább. Ha van egy nője valakinek, egyből komolyan veszik, és beveszik a "falkába".
(nem pontozok le senkit nyelvtani hiba miatt, nyugi. néha hibázni kell, különben azt hiszik nem vagyunk emberek...)
"2 héten belül indul a vállalkozása. A szülei nem pénzelik őt, sőt! Ő segít be a szüleinek a rezsibe, kajába. Az autóját maga tankolja, igen azt, amit önerőből vett"
"Nem az a típusú csaj vagyok, akit el lehet kápráztatni pénzzel"
Jó nagy öngólt rúgtál most magadnak, te büdöskruva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!