Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz lenne az hogy a nők a bunkó macsókra buknak, hogy tudjanak sírni utánuk?
Hát én nagyon nem bukok az ilyenekre... sajnos volt már "szerencsém" ilyen kapcsolatra, de azóta a srác egyre rosszabb irányba változik.
Lehet egy srác helyes, izmos és egyben nagydumás is... de ha emellett egy bunkó paraszt és nincs benne semmi más.. nem őszinte, nem lehet vele normálisan beszélgetni, nem hűséges és még sorolhatnám... akkor elmehet.... melegebb éghajlatra
Vannak ilyen nők, de ők is inkább azért sírnak mert ők a szenvedő felek. Szeretnének vele jó kapcsolatot, de közben tudják, hogy nem lehet és ez is elkeserítheti őket.
Mindig az sír egy kapcsolatban vagy épp szakításnál aki jobban szereti/szerette a másikat.
Egy "bunkó, macsó" többnyire csak önző érdekekből megy bele egy kapcsolatba, ilyen módon valós érzelmei nincsenek.
Nőben pedig ugyancsak az nem sír egyetlen szakításnál sem akinél nem voltak érzelmek, csak érdekek fűzték valakihez. Ezek a nők ugyanúgy normálisnak tűnnek az elején, aztán rájön az ember, hogy inkább csak magát szereti és főleg addig "szereti" a párját amíg kifejezi feltétlen rajongását és szeretetét.
''Én utálok sírni mások miatt, szóval nem. Ha valakivel össze is jöttem aki eleinte normálisnak tűnt, aztán kiderült, hogy bunkó, szakítottunk és nem sírtam utána, hanem örültem, hogy vége. Most olyan barátom van, aki nem csak elsőre tűnik normálisnak, hanem az is, és eddig vele vagyok a legboldogabb.''
Ezek ilyen könnyfakasztó mesék. Pedig a kretén csávó az elején is kretén volt, csak nem érdekelt, és szeretted volna elhinni, hogy 'normális, nem is olyan ám''
Ilyen alapin meg pont semmit nem jelent, hogy a mostaniról is azt hiszed, normális. Sőt:-)
Olyan brutális önigazoló baromságokat hallottam én már nőktől, hogy hihetetlen. Ha rágyógyulnak egy csávóra, kész vége, elmegy az eszük, a hapsi lehet bűnoző, csaló hazug állat, de hiába, számára szent ember. Addig amíg át nem veri őt is. És többnyire persze át is veri.
Marceline-nem nekem kell magyaráznod a bizonyítványod. Leírtam nekem mi a tapasztalatom. Elég sog nővel volt dolgom, és biztosra veszem, hogy a hozzám hasonló férfiak egyetértenek vbelem abban, hogy a nők, jellemzően ugyazazokat a szövegeket nyomják, szinte kivétel nélkül. Aki meg eleget is volt velük, az azt is tudja, hogy mi van emögö9tt a szövegek mögött. De azt is tudom jól, hogy mindennek ellenére egyedinek, és különlegesnek tartják magukat
Privát üzenetekre pedig nem válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!