Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nézik le a nők azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik le a nők azt a férfit aki szokott sírni?

Figyelt kérdés
2016. febr. 2. 23:16
 1/9 anonim ***** válasza:
3%

"mer' az igazi férfi akkor se sír, ha épp érzételenítő nélkül húzzák ki minden fogát egyszerre, szarik lávát, hugyozik savat és rúgdossa a heréit Hulk Hogan, azé'." Akkor esetleg sírhat, ha épp elfogyott a Balatoni Világos és a bolt is zárva 2 napig.

Az igazi férfi: [link]

2016. febr. 2. 23:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Én nem nézem le őket pl. sőt tök gáz ha valaki nem mutatja ki az érzelmeit. Olyannal nem is szívsen lennék együtt.
2016. febr. 2. 23:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Ki nézi le? Ilyennel még nem találkoztam, a nőknek pont az fontos hogy a férfi is kimutassa az érzelmeit...
2016. febr. 2. 23:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Úgy utálom az olyan pasikat, akik szerint sírni bvzis meg nőies.
2016. febr. 3. 00:08
 5/9 anonim ***** válasza:
férfiak ugyanúgy lenézik, ha egy férfi sír. sőt, ők még jobban. lányok között azért elég sokan vannak, akiket ez nem zavar. persze ha valaki állandóan picsog, mindegy hogy férfi vagy nő, az bosszantó hosszútávon.
2016. febr. 3. 00:18
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez helyzetfüggő.

Ha a pasi azért sír mert meghalt a kiskutyája aki vele nőtt fel vagy kiderül hogy halálos beteg egy családtag vagy elárverezik a házát stb az tök jogos. Viszont nekem az szörnyen zavaró ha a Titanic-on kezd pityeregni.

De ez emberfüggő.

2016. febr. 3. 01:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Miért? A Titanic tök szomorú. Nem akarok egyedül sírni, és egy robottal élni.
2016. febr. 3. 02:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy attól hogy valaki nem sír egy filmen robot lenne.

Mivel én sem sírdogálok filmeken nő létemre így zavar ha a párom igen. Bár nem is ilyen a párom.

Ettől még nem lenézem az ilyet csupán mint pár nem felelnénk meg egymásnak.

2016. febr. 3. 02:14
 9/9 anonim ***** válasza:

A sírás érzelem kifejezés, emiatt is vagyunk emberek.

Az nem nő aki lenézi emiatt a férfiakat, az csak egy hülye kislány :)

2016. febr. 3. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!