Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit tennétek ha kiderülne a barátotokról, hogy minden nap szokott sírni szinte, egy keveset?
Attól függ, miért. Pl. mikor meghalt a párom anyukája, ő is sokszor elsírta magát eleinte.
Ha viszont lelki betegség lenne az oka és már régóta tartana, megpróbálnám rávenni, hogy keressen valamilyen segítséget, egy szakembert.
Az indok valóban nem mindegy. Testvérem halála után én is sokszor elsírtam magam, nagyon soká sikerült feldolgoznom.
Viszont ha csak úgy random kezd el sírni a semmiért, akkor érdemes lehet valamiféle segítséget keresni.
Mert aki sír, annak baja van. Ha folyamatosan sír, akkor nyilván maga nem tudja megoldani. Ezért tanácsolják az emberek, hogy kérjen segítséget. Hát ezért.
Szóval, miért sír?
Sok sérelem miatt.
Nem depressziós.
Gratulálok.
7-es
"Miért mondja mindig mindenki ezt, hogy kérjen segítséget az aki sír ? meg menjen ide oda ?"
Ezt én írtam.
Nem tudom, most az olvasás, vagy a szövegértés nem megy neked, vagy azt nem fogadod el, amit írtam, hogy ha valaki HOSSZAN TARTÓ LELKI BETEGSÉG miatt sír napi szinten, annak valószínűleg szakember segítségére van szüksége. De ez akkor is így van.
Ha esetleg apróbb-cseprőbb sérelmek miatt sírna naponta, ilyen emberrel alapból nem illenénk egymáshoz, mert én teljesen más típus vagyok és hosszabb távon nehezen viselnénk egymást.
Ebben az esetben mindketten keresnénk egy jobban hozzánk illőt.
Ha konkrét oka van, közeli hozzátartozó halála, akkor próbálnám vigasztalni, amennyire lehet.
Ha lelki betegség, próbálnám támogatni.
Ha simán csak nem bírja az élet terheit, kis sérelmeken elbőgi magát, akkor azt nem tudnám sem tolerálni, sem elviselni, az agyamra menne a folytonos nyűgjeivel. Mindenkinek vannak sérelmei az életben, én érzékeny nő vagyok, francos rajzfilmeken elbőgöm magam, de a problémákat inkább megoldom, a sérelmeket feldolgozom, és nem csak ülök tehetetlenül egy sarokban bőgve.
Bocsesz. A napi sírás nem elfogadható részemről, sajnálom, ha kemény voltam. Véleményt kértél, fogadd is el. Vagy ne, és akkor ezen is sírj még egy ideig. Férfias hozzáállás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!