Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevesebbet ér a férfi ha keveset csajozott és alig van tapasztalata nőkkel?
Nem csak a szexben.
Férfiként nem zavar, hogy keveset csajoztál?
Engem nagyon.Úgy érzem valami pótolhatatlanból maradtam ki és fontos dolgokat nem tanultam meg.
Elmondhatatlanul fáj és ugyanúgy érzek: vlaami kimaradt, lemaradtam, aki lemarad az kimarad...
Ha pedig lesz egy komoly kapcsolat, esetleg azért ijed meg a másik, mert "húúú komolyan ennek még nem volt ennyi idősen senki eddig? Mi lesz, ha most majd megjön az önbizalma, hogy velem van és elkezdi kiélni magát?"
esetleg:
"Na én aztán nem leszek tanárnéni, tuti valami probléma volt vele hogy eddig nem kellett senkinek"...
"Férfiként nem zavar, hogy keveset csajoztál? "
Nem, nem zavar!
F
köszi utolsó, ezek szerint az én bnőm nem volt normális, mert kb. egyik mondatával ezt vágta a fejemhez. :D de amúgy nem zavar engem, hátha találnak ezek a csajok egy csajozógépet, és jól átverik a fejüket, ha ennyire kell nekik a tapasztalat. :)
amúgy meg 50 éves koromig ráérek becsajozni még párszor, addig áll a dákesz, ha minden jól megy. :D
hát igen 2, ez nekem is eszembe jutott.
Na meg hát a nők ezt vagy látják vagy megérzik vagy mindkettő s ahogy valaki itt mondta az esélyek... erősen csökkennek.
Nagyon elrontottam.
Az attól függ, hány éves vagy.
Ha 20-22 éves elmúltál már, akkor jól érzed, hogy kimaradtál dolgokból, amiket már nem fogsz tudni bepótolni.
Az nem igaz, hogy ráértek 50 éves korotokig csajozni. 50 évesen már szinte nagypapa korban lesztek, szerintetek kinek fogtok kelleni? Normális ember kb. 25 éves koráig már túl van 1-2 komoly kapcsolaton, pár kevésbé komoly is volt már, és ebben a korban a családalapításon kezdenek gondolkozni. De nyugtassátok csak magatokat azzal, hogy a tapasztalatlan férfiak ugyanannyit érnek, mint a tapasztaltabbak, és hogy a normális nőket nem fogja zavarni. Aztán majd ki fog derülni, hogy ez egyáltalán nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!