Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kevesebbet ér a férfi ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevesebbet ér a férfi ha keveset csajozott és alig van tapasztalata nőkkel?

Figyelt kérdés

Nem csak a szexben.

Férfiként nem zavar, hogy keveset csajoztál?

Engem nagyon.Úgy érzem valami pótolhatatlanból maradtam ki és fontos dolgokat nem tanultam meg.

2015. aug. 8. 18:08
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
64%

probalkozz sokat, baratkozz lanyokkal, idosebbekkel fiatalokkal mindenkivel, legyenek olyanok akiknek meselheted az eletedet akar onlien is es ok is meselik az oveket. ne eroltesd hogy talizzatok meg legyen valami, mert akkor vagy lesz vagy nem lesz semmi utana.

ha lesz par ilyen baratod akkor ok segiteni fognak, pl mondhatjak mit irjal a csajnak aki tetszik, vagy johetnek veled ruhat venni stb.

adj a kulsodre, ismersz olyat aki jo a csajoknal? nezd meg o miben jar, nem kell a legujabb divatott kovetni de legyel igenyes ferfias.

sportolj, ha sok a haj dietazz, ha keves az izom epitsel. minden info ott van interneten.

a lenyeg hogy ne panaszkodjal, cselekedj!

2015. aug. 25. 11:54
 22/40 anonim ***** válasza:

én életemben nem voltam olyan sok lánnyal, de mégis a legutóbbi után úgy éreztem h nem ad olyan sokat a sima szex, mint amikor még csak ismerkedtem a női testtel, van még egy-két dolog amit ki szeretnék próbálni(pl 2 nővel) de nincs már bennem olyan nagy vágy mint fiatalon, lehet valaki volt 50 nővel én meg voltam 5-tel, de inkább már arra megyek hogy olyan valakit találjak akibe szerelmes vagyok, sima szexre ha akarnék találhatnék valakit.

Azt mondják jó is vagyok az ágyban, tehát az hülyeség hogy aki több nővel volt az jobb. Viszont amit az egyik hozzászóló írt annak igaza van, a kapcsolati résszel, a legutóbbi barátnőmmel nagyon sok vita volt ami abból adódott, hogy előtte egyedül éltem az életem és nehéz volt átszokni arra h ketten vagytok, én 23 vagyok szerintem van még pár évem hogy megtaláljam az igazit.

2016. jan. 4. 17:34
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
Magamból kiindulva (introvertált, átlagos külsejű lányként) annyit tudok mondani, hogy nekem sem volt sok kapcsolatom. Egy hosszabb volt, ettől függetlenül megnéznek az emberek, nem a külsőmmel van a baj. Tehát ha nagyon akarnék, biztosan találnék olyat, akivel tapasztalhatnék szexuális téren. De nem érzem szükségét, nem is vagyok olyan típus, ki vágyik a kalandra. Nem gondolom, hogy ettől le lennék maradva bármiben is. Sőt, volt párom tapasztaltabb volt nálam, mégis éretlen egy kapcsolatra. Azóta lett egy újabb kapcsolatom, aki tapasztalatlan a nők terén, mégis jól bánik velem, a kommunikációja pedig tökéletes. Azt hinné az ember, hogy "tanítgatni" kell, de egyáltalán nem. Lassabban, de annál biztosabban halad a kapcsolatunk. És egyáltalán nem aggódom amiatt, hogy majd most ki akarja magát élni, inkább teszek azért, hogy mindent megkapjon tőlem, amire szüksége van. És igen, én sem éltem ki magam, de nem is érzem szükségét, bízom benne, hogy ő is hasonló személyiség, mint én.
2016. jan. 14. 14:02
 24/40 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar, csak másokat zavarja, hogy engem nem zavar. Apámat pl. De szarok rá magasról. Ez az én életem.
2016. febr. 24. 13:19
 25/40 anonim ***** válasza:
67%

Ez egy örök kérdés, és viccesnek találom, amikor valaki azzal védekezik, hogy attól még, hogy nem dugott a hányásban meg partizott éjjel nappal, még nem lesz rosszabb.

Eleve ezzel csak az védekezik, aki nem túl sokat tud a kapcsolatokról. A megdugott nők száma nem növeli a vonzerődet, de ha volt 3-4 komoly kapcsolatod, amik legalább egy évig tartottak, abból önkéntelenül is tanulnod kellett valamennyit. Olyan dolgokat, amiket az internetről, kútfőből, barátoktól nem tudsz megtanulni... Ha soha egyetlen egy barátnőd nem volt, akivel életképes kapcsolatod lett volna, akkor mégis miből gondolod, hogy többet tudsz nyújtani egy nőnek egy 16 éves fiúnál pl, mint aki kb ugyanazon a szinten van még. Ne negatívan értsd a hasonlatot. És ez nem csak férfiakra igaz, egy nő akinek sosem volt kapcsolata, szintén alig tud nyújtani valamit, aminek értéke lenne, egy tapasztaltabb férfi számára.

Ezen kár keseregni, próbálkozni kell, tanulni, fejlődni, és a jövő lehetőségeit nézni, ahelyett, hogy mit nem tettél meg eddig. Most már annak úgyis mindegy. A jövőre koncentrálj.

2016. febr. 24. 13:26
 26/40 A kérdező kommentje:
Ez tényleg ekkora baj?
2016. febr. 24. 16:36
 27/40 anonim ***** válasza:
A nők szemében igen.
2016. okt. 17. 18:30
 28/40 anonim ***** válasza:

Én kimondottan örültem, hogy a férjemnek én voltam a második,( nekem szintén második volt ő) előttem egy tartós kapcsolata volt.Aztán betöltötte a 40-et, megcsalt, majd le is lépett, s elindult a lejtőn.Minden péntek-szombat bulizik,iszik huszonévesekkel.

Lehet, mégis olyan pasit kellett volna választani,aki több nővel volt, kiélte magát.

A gyermekünk apa nélkül nő fel, ő sem érdekli :(

2016. okt. 17. 19:20
 29/40 anonim ***** válasza:
A nők döntő többsége, büszke arra, ha olyan pasit tud megfogni, aki már a fél városon és a környező falvakon végig ment.
2016. nov. 25. 12:10
 30/40 anonim ***** válasza:
91%

Én nem jönnék össze olyan pasival, aki 3-4-nél több nővel volt együtt, olyannal meg főleg, aki komoly kapcsolaton kivül lefeküdt valakivel. Nem itélem el, aki ezt teszi, de nem passzol az értékrendünk, kár lenne egymásra időt vesztegetni.

Amúgy milyen tapasztalatot akarsz? Hozzám ne álljon úgy egy pasi se, hogy xy dolgot birt az exe, akkor majd én is, mert kihajitom :D Normális ember új partnerhez úgy áll, hogy 0-ról kezdi a megismerését. Ki a bánatot érdekel, hogy az ex milyen volt? Vagy te örülnél, ha elkezdeném taposni pl a golyóidat, mert 6 pasival ezelőtt a partneremnek ez jött be, és akkor a tapasztalataim alapján ez kell a pasiknak? :DDDDD Nevetséges :D

2016. nov. 25. 12:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!