Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevesebbet ér a férfi ha keveset csajozott és alig van tapasztalata nőkkel?
Nem csak a szexben.
Férfiként nem zavar, hogy keveset csajoztál?
Engem nagyon.Úgy érzem valami pótolhatatlanból maradtam ki és fontos dolgokat nem tanultam meg.
Hihetetlen elvárások és önkéntes vakság az elérés mikéntje felett - ez jellemzi a "nők" többségét.
Legyen pénzed, rengeteg, mindegy hogy honnan >>> fehérgalléros bűnözők a legmenőbbek.
Izmos legyél, kockahassal, lehetőleg már 18 évesen tökéletes formában >>> légy kokszos, ez 1-2 év alatt máshogy nem megy.
Légy tapasztalt, mindegy hogyan >>> de az egyéjszakás kapcsolatokról meg a krvákról ami ehhez kell egy szó ne essen!
Aki nehezen csajozik, az nem a város alfanőstényét fogja felszedni. Viszont lányban is van szép számmal aki nehezen ismerkedeik. Ilyeneknél nagyon is van esélyed és tökmindegy hány lányon nem mentél végig.
Amúgy meg nézz már széz, hány nyomorult házasság van. Sokkal többet számít hogy megtaláld az igazit, mint hogy hány csajod volt.
Kedves utolsó!
Akkor mit csináljon az ilyen ember? Akaszzsa fel magát?
Komolyan, hányingerem van az ilyen nőktől.
Férfiként én is így látom.
Akkor le kell nyelni a keserű pirulát: vesztettem !
Nem vagyok partiképes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!