Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mi lenne, ha egy lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi lenne, ha egy lánnyal randiznátok, és elkezdene sírni? Otthagynátok?

Figyelt kérdés
Ha véletlen szóbakerülne az exe, akit nagyon szeretett, és rájönne a sírás. Mire gondolnátok?
2015. dec. 5. 07:36
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Biztos nem. Folytatnám a randit zsepivel ;)
2015. dec. 5. 07:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem hagynam ott, adnek neki zsepit. Nem igazan tudok mit kezdeni a siro emberekkel...
2015. dec. 5. 08:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy egyszeri alkalomra átváltanék jó barátba (legalábbis megpróbálnám), és meghallgatnám. Viszont letisztáznám, hogy szerintem ő jelenleg nincs kész egy új kapcsolatra, és nem keresném többet, mert minek szívassam magam.
2015. dec. 5. 08:10
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, akkor hirtelen hogyan reagálnék, de nem randiznék többet vele, mert ebből egyértelmű, hogy még mindig az exébe szerelmes.
2015. dec. 5. 09:41
 5/10 anonim ***** válasza:
Meg van említve az ex és elbőgi magát? Azt hiszem, az lenne az utolsó randink.
2015. dec. 5. 09:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem hagynám ott. Ha szeretné beszélhetünknróla ott vagy máskor. Megértem hogy van amikor ennyire tud fájni, főleg egy érzékenyebb lány esetén, de tisztelem hogy tovább akar lépni és ha kedvelem a lányt akkor természetesen mindenben segítem lelkileg is. Tudom hogy ilyenkor nagy szüksége van valakire aki megérti.
2015. dec. 5. 10:07
 7/10 anonim ***** válasza:
igen ott! ezek a nők meg az exeik.....
2015. dec. 5. 11:29
 8/10 anonim ***** válasza:
nem hagynám ott, mert nem vagyok bunkó. próbálnám vigasztalni, de ezután már nem tekintenék rá úgy mint potenciális barátnő, hiszen ha sír az exe után akkor még őt szereti. hogy klasszikust idézzek "nem leszek én olyan hülye még egyszer"
2015. dec. 5. 12:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Talán adnék még egy második esélyt következő randira, de ha ott is szóba kerül az exe, meg pityereg, akkor felejtős a lány. Először heverje ki, aztán nyisson felém.
2015. dec. 5. 15:58
 10/10 harkow válasza:
megvigasztalnam!!!
2016. jan. 7. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!