Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik romantikus drámát ajánljátok, ha sírni szeretnék a srác vállán? :D
Figyelt kérdés
Eddig ezek az esélyesek,de írhattok újakat is:
1.Emlékezz rám
2.Kedves John!
3.Keith
4.Egy nap
5.Séta a múltban
6.Az időutazó felesége
7.Az utolsó dal
19/L
2012. júl. 11. 12:24
1/15 anonim válasza:
Egy kis mennyország
Kate Hudsonos film, rákos, aki beleszeret a dokijába és ő is viszont. Nagyon szép és megható film.
Angyalok városa - Nicholas Cage
2/15 anonim válasza:
Csak nehogy a srác a te válladon aludjon...Amúgy Valkűr
3/15 A kérdező kommentje:
Egy kis mennyországot láttam, jó film valóban, de nem elég drámai nekem.:) Azok közül, amiket írtam, vannak tapasztalatok, hogy melyik a legjobb, legmeghatóbb?
2012. júl. 11. 12:32
4/15 anonim válasza:
Inkább nézzetek horror filmet, annál is hozzá bújhatsz, csak nyilván az más érzéseket fejt ki.
5/15 A kérdező kommentje:
Nem,nem.:) Ő szereti az ilyeneket. Múltkor mikor meglepetésként betoppantam hozzá,akkor is romantikus drámát nézett,és mondta is,hogy szereti az ilyen filmeket.
2012. júl. 11. 12:54
6/15 anonim válasza:
A kedves john ritka szar film szerintem. A többi jó nagyon!
7/15 anonim válasza:
EN nagyon ritkan tudok elerzekenyülni egy filmen, de van kettö, ami engem is nagyon melyen megerint:
"A szenvedelyek viharaban"
es az
"Edes November"
Ha meg nem lattad volna, nagyon ajanlom!
8/15 anonim válasza:
Halgass a szivedre ,szerintem nagyon jó film én végig sirtam.
9/15 anonim válasza:
P.S. I love you is nagyon jó szerintem
10/15 A kérdező kommentje:
Amiket írtatok,mindet láttam.:) A fentieket leszűkítettem,így maradt:
Emlékezz rám
Kedves John
Az időutazó felesége
Séta a múltba
Egyszerűen nem tudok dönteni,melyik lenne a legjobb.:D
2012. júl. 11. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!