Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk nektek hisztis a barátnőtök? Mennyire? Csak azokon a napokon? Hogy reagáljátok ezt le? Mivel lehet megnyugtatni? Én csajosom elég hisztis. S elég durván. S szokott sírni búcsuzáskor? S akkor hogyan lehet megnyugtatni?
Figyelt kérdés
Én csajszim elég hisztis és egyszer majdnem sírt búcsuzáskor aztán pedig mikor közöltem jogy egy órakkor mennem kell végig sírt .2013. júl. 29. 16:42
2/13 A kérdező kommentje:
De csak akkor sirt mikor tudta hogy nem talizunk kb egy honapig.
2013. júl. 29. 16:47
3/13 anonim válasza:
hát ez durva de ha nem birod elviselni inkább dobd ha akrsz beszélni privibe írj
4/13 A kérdező kommentje:
Semmikeppen nem akarom dobni mert szeretem. Annyira nem zavar hisz minden lany hisztizik csak nem tudom, hogy hogyan lehetni ilyenkor megnyugtatni
2013. júl. 29. 16:53
5/13 anonim válasza:
jóhogy nem arra megy már rá a 2 óra randiból 1, másfél, hogy te vigasztalgatod... ez annyira gáz. ez nyáladzás és szomorkodás.
6/13 anonim válasza:
Feküdj le vele az ágyba vagy valahova, öleld át, próbáld meg valamivel feldobni(nem a lányt hanem a hangulatát =D).
7/13 A kérdező kommentje:
Elsonek nem mert elottem sirni.. de masodjara igen sikerult megnyugtatni egy fel oraig jo minden aztan megint.
2013. júl. 29. 17:02
8/13 anonim válasza:
micsoda nagy szerelem lehet, hogy abból áll a programotok, hogy ő bőg, te meg vigasztalod... nagyon rászoktattad a bőgésre. egyszer hagyd faképnél. ha duzzog, dobd ki. ha észbekap, foglaljátok le magatokat valamivel ami MOSOLYT meg NEVETÉST fakaszt... és nem nyáladzó, örömkönnyes, nyálbuborékos "boldogságot", hanem vidámat... ember, még gyerekek vagytok, minden hülyeségen röhögni kéne, nem bőgni meg vigasztalgatni... pff
9/13 anonim válasza:
Nekem ebbe van egy olyan érzésem hogy kíváncsi hogy mennyit jelent neked. Szerintem iszonyatosan beléd van szeretve és nem akarja hogy elmenj haza vagy akárhova mész.
10/13 A kérdező kommentje:
Igen lehet picit el lett kapatva. De mondta hogy azért sír mert nem akarja, hogy hazamenjek.
2013. júl. 29. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!