Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk nektek hisztis a barátnőtök? Mennyire? Csak azokon a napokon? Hogy reagáljátok ezt le? Mivel lehet megnyugtatni? Én csajosom elég hisztis. S elég durván. S szokott sírni búcsuzáskor? S akkor hogyan lehet megnyugtatni?
Figyelt kérdés
Én csajszim elég hisztis és egyszer majdnem sírt búcsuzáskor aztán pedig mikor közöltem jogy egy órakkor mennem kell végig sírt .2013. júl. 29. 16:42
11/13 anonim válasza:
Ez nem hiszti! Egyszerűen csak nagyon szeret téged és fáj neki ha el kell búcsúznia tőled! Én is távkapcsolatban vagyok a szerelmemmel és minden egyes elválást nehezen élek meg. Nem sírok, de úgy érzem olyankor, mintha egy rész meghalna belőlem. Csak mert már akkor baromira hiányzik mikor még el sem ment. Szóval a barátnőd egy érzékeny lány és tényleg szerelmes beléd! Ne ródd fel ezt neki! Segítsd át ezeken a pillanatokon, nyugtasd meg hogy te is nagyon szereted, erre van olyankor szüksége!;)
12/13 anonim válasza:
Jó h bőg ha nem fog látni egy hónapig..
13/13 anonim válasza:
Szerintem is szeret és azért sír!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!