Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szoktatok magatokban sirni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok magatokban sirni a sikertelenség, kilátástalanság miatt?

Figyelt kérdés
eltörik nálatok a dolog néha, elfáradtok, belefáradtok, hiába minden kitartás? Hogy akit nagyon akartok, az csak barátnak tart, majd összejön egy idiótával, aki csak megcsalja. Hogy társkeresőkön miért nem történik semmi. Hogy munkában miért nem lehet, hogy miért nincs baráti társaságotok hozzá.
2015. szept. 13. 12:26
 1/10 anonim ***** válasza:

Hogyne,vannak ilyen időszakok...

Főleg olyankor jönnek elő,mikor azt hiszem hogy na most talán valami összejöhet nők terén,és egy jó nagyot pofára esek,mint mindig sajnos. :/

Ilyenkor volt olyan,hogy több nap is este lefekvés előtt könnyeztem egy picit...

De én felvállalom,nem érdekel ki mit gondol róla..

24/F

2015. szept. 13. 12:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne. Sokszor letörök, mint a bili füle, olyankor elkezdem gyászolni magam, egy kicsit hüppögök, aztán megrázom magam, és megy minden tovább. Néha ki kell adni az epét, de nem szabad tartósan belemerülni az önsajnálatba.
2015. szept. 13. 12:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de nem az adott kategóriában, hanem teljesen más problémák miatt. Szerintem mindenki elkeseredik néha, akit sok kudarc ér, vagy mikor nagyon sokáig semmi nem sikerül.
2015. szept. 13. 12:48
 4/10 Blade Bone ***** válasza:

[link]

Ne legyél szomorú. :)

2015. szept. 13. 12:48
 5/10 anonim ***** válasza:
Meg lehet szokni. 10 éve sírtam utoljára.
2015. szept. 13. 13:04
 6/10 anonim ***** válasza:

Igen. Elegge sokszor van ilyen. Pl.suli miatt, csaladi gondok..es maganeleti. Maganyomban sokszor eltorik a mecses. Nem erzem magam boldognak. :(

18L

2015. szept. 13. 13:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem, valamiért nem tudok. Bőven lenne okom rá, de van bennem valami érzelmi gátlás, ami miatt csak iszonyú ritkán jön ki, és még sajnos nem sikerült rájönnöm, hogy mi az.
2015. szept. 13. 13:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Volt ilyen, aztán rájöttem, hogy tök felesleges. Vagy megyek előre a célomért vagy lefoglalom magam mással, de sírni az égvilágon semmi értelme. Gyerekként még megoldotta a problémákat, felnőttként már nem fogja.
2015. szept. 13. 13:44
 9/10 anonim ***** válasza:

Én is ilyen 10 perces síró vagyok, aztán abbahagyom mert szörnyen néznék ki másnap ha tovább zokognék.

(most jó kedvem van )

2015. szept. 13. 14:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem, nem vagyok depis. Max rossz kedvem van, de sírni nem szoktam.
2015. szept. 13. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!