Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is fejezzem be az ismerkedést ezzel a nővel, mert úgyse illenénk össze?
Figyelt kérdés
Interneten ismerkedek egy szimpatikus lánnyal. Nagyon sokat beszélgetünk megvan a közös hang interneten.
Viszont megmondta hogy ő a határozott erős pasikat szereti. Én pont ez ellentéte vagyok, ezt sokan mondták már nekem, az exeim is. Valóban felesleges így tovább beszélnem vele? Találkozás is teljesen feleslege ilyen helyzetben?
2016. febr. 8. 15:31
1/3 anonim válasza:
Van vesztenivalód? Maximum, hogy nem akar tőled semmit. Lényeg, hogy ne éld bele magad, a csalódásoktól óvakodj. Élőben meg minden más, mint a neten.
2/3 omba válasza:
Beszél az ember mindenféléket.... hogy mit akar, milyet akar?
A tettei alapján viszont mégis kijön veled, erre koncentrálj!
3/3 anonim válasza:
Persze, minden nő határozott, jóképű, gazdag faszit akar maga mellé, kérdés, hogy tényleg jut-e neki. Mert elvárások rendszerint vannak bőséggel, meg elhiszik, hogy nekik alanyi jogon jár egy szuperpasi, csak ez még nem jelenti azt, hogy meg is kapják. Egyébként meg egy személyes találkozás sok mindenen változtathat, és annak ellenére is beléd szerethet, hogy az ideálja ellentéte vagy. Egy találkozást megér az ügy, hülyeség lenne úgy megszakítani az ismerkedést, hogy még nem is találkoztatok. Ki kell használni minden lehetőséget, hívd el, aztán meglátod, hogy hogyan alakul a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!