Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolathoz elég tud lenni, ha nagyon jól el tudsz beszélgetni a másikkal?

"És nem barátságból lesznek a legnagyobb szerelmek?"
Nem. Ha egy lány betesz valakit a barát kategóriába pontosan azért teszi be, mert csak barát, és nem fogja szétrakni neki a lábát. Amikor arról van szó, hogy mégis több lesz egy barátságból, ott egész egyszerűen az a helyzet, hogy a felek vonzódnak egymáshoz szexuálisan is. Vagyis sima barátságból sosem lesz több.
Az egyik exbarátnőm például elmondta nekem, hogy ő azért barátkozott velem, mert tetszettem neki. Vagyis a barátság leple alatt nyomult rám.

Ezt a kérdést akár én is feltehettem volna. :)
Nem tudom, hogy te miért tetted fel, de nálam most pont az a helyzet, hogy megismerkedtem egy sráccal még nyár elején. Akkor ő úgy állt hozzám, hogy ismerkedjünk, akár kapcsolat céljából. Akkor én még egyáltalán nem akartam semmiféle kapcsolatot, viszont nagyon szimpatikus volt a srác, az első perctől kezdve nagyon jól eltudtunk beszélgetni, közös hullámhosszra kerültünk, stb...
Viszont most nálam fordult a kocka, valamit nagyon megszerettem benne. Egyáltalán nem a külsejét, nem azt mondom, hogy az nem okés, de nem az ilyen pasik tetszettek nekem. Jó vele beszélgetni, várom, hogy írjon/hívjon és hogy találkozzunk. Viszont! Szerintem ő már berakott engem a "barát zónájába", mert már nem teljesen úgy viszonyul hozzám, mint az elején...Elszúrtam! :(
Ezt csak azért mondtam el, mert aki hasonló cipőben vot/van, az ne kövesse el ezt a hibát. Most agyalhatok azon, hogy hogyan kellene hozzá közelednem, hogy ismét úgy álljon hozzám, mint az elején.

Nem mindig. Attól is függ, a párodnak milyen igényei vannak.
Egy kapcsolatot összetarthat sok minden:eleinte a szerelem, majd a barátság, a megértés- jó beszélgetések közös nézőpontok, a jó szex, a gazdasági érdek, a gyerekek, és még számtalan más dolog is, de talán ezek a legfontosabbak.
Én pld. csaknem 20 éven keresztül szexuálisan megszálott voltam (férfiként),a párommal való napi szexen kívül még sokszor napi 2-3-szor is maszturbáltam. Tehát nekem eddig nem lett volna elég a a jó beszélgetés, sok és jó szex is kellett egy kapcsolatban. De már most 40 évesen (egy-két év óta) a heti 2-szeri szex is elég. Már most a szex kevésbé fontos , és el tudom képzelni, hogy csak a jó beszélgetések, és a közös szemlélet miatt is megmaradnék a párommal, akár már szex nélkül is.(Megoldanám maszturbációval.) Persze minket összetartanak a gyerekek is.
Szóval ez az ember beállítottságától (és korától?) is függ. De elképzelhető hogy van ilyen eset is.
De minél több az összetartó kapocs, annál stabilabb a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!