Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem? Miért nem tudok szerezni barátnőt?
Sziasztok! Nos a kérdés adott. Olyan problémával küzdök amivel úgy látom, hogy sok más férfitársam is küzd. Több mint egy éve lett vége a majdnem két éves kapcsolatomnak, és azóta senkit nem találok. A dolog érdekessége, hogy a drága volt barátnőm már a szakításunk után öt hónappal összejött mással. Jól esne végre nekem is találni valakit, de egyszerűen nem megy. Munkahelyen is próbálkoztam egy lánynál, akivel úgy tűnt kölcsönös a szimpátia. Mosolyogtunk egymásra, hülyéskedtünk stb, de jött egy új kolléga és ismét csatát vesztettem, mert amióta ott van szinte mindig beszélgetnek, jól elvannak együtt. Mondanom sem kell, hogy mennyire fáj ez nekem, és egy senkinek érzem magamat emiatt. Már nem tudom mi lehet a baj... Vásároltam új ruhákat, alacsony sem vagyok, és elvileg nem vagyok csúnya. Állítólag jó a humorom, vicces vagyok. Barátaim viszont nincsenek, és nem is voltak. Ebből kifolyólag nem vagyok fent egy internetes közösségi oldalon sem ahol lehetne ismerkedni. A szórakozóhely pedig nem az én világom. Internetes társkeresőt próbáltam, de ott pedig nem válaszolt senki sem... Tehát mi a baj velem? Mit csinálok rosszul? Mit tegyek, hogy legyen barátnőm végre? Igen, hosszú lett, de köszönöm ha elolvastad!
22/F (2 óra múlva már 23 :D)
Szia Kérdező!
Én 26F (40 nap és 27 :D)
166.5 cm/72kg. Tehát ebből két gondolat már lejött neked: magasságom miatt nehezen tudok párkapcsolatot kialakítani, hozzád meg eleve kell egy 180 centis nő és még akkor is fél fej különbség van. Ugye a 73 kg meg a has xD
Én se járok el sehova, a legnagyobb gondom az hogy a lekoppintások, visszautasítások és levegőnek nézések után már nem is szívesen írok lányokra de főként nem megyek oda hozzájuk mert minek. Internetes társkeresők zsákutca, nem válaszolnak vissza semmire. (ez egyébként méltatlan rám nézve, és udvariatlan+bunkó szokás a válaszolóra nézve).
Egy időben kérdezgettem lány ismerősöket is, hogy nincs e valakinek szingli barátnője... mindenki foglalt akiket ismertek, egy még körbe is kérdezgetett, de aki szingli volt, az nem akart kapcsolatot :)
Mikor feljövök erre a fórumra és naponta minimum 2 hasonló kérdést látok hogy válaszra se méltatás, minősíthetetlenül bunkó stílus amit megengednek a nők, a miért nincs barátnőm és mit képzelnek magukról a mai lányok stb. kérdések után azt érzem hogy nem vagyok egyedül a problémával, ez kicsit jól esik.
Most ott tartok, hogy lejebb adom az igényeimet, de már szinte nem is tudom hová lejebb, már cigányok is írnak nekem :D
Nekem is az a problémàm ,mint neked.Nincsenek baràtaim és àtlagosnàl is àtlagosabb vagyok.Én kerestem új hobbikat és a munkàba temetkezek.Lehet ,hogy neked is segìtene egy új hobbi vagy egy kutyus ami lekötne.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!