Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a baj velem? Miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem? Miért nem tudok szerezni barátnőt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nos a kérdés adott. Olyan problémával küzdök amivel úgy látom, hogy sok más férfitársam is küzd. Több mint egy éve lett vége a majdnem két éves kapcsolatomnak, és azóta senkit nem találok. A dolog érdekessége, hogy a drága volt barátnőm már a szakításunk után öt hónappal összejött mással. Jól esne végre nekem is találni valakit, de egyszerűen nem megy. Munkahelyen is próbálkoztam egy lánynál, akivel úgy tűnt kölcsönös a szimpátia. Mosolyogtunk egymásra, hülyéskedtünk stb, de jött egy új kolléga és ismét csatát vesztettem, mert amióta ott van szinte mindig beszélgetnek, jól elvannak együtt. Mondanom sem kell, hogy mennyire fáj ez nekem, és egy senkinek érzem magamat emiatt. Már nem tudom mi lehet a baj... Vásároltam új ruhákat, alacsony sem vagyok, és elvileg nem vagyok csúnya. Állítólag jó a humorom, vicces vagyok. Barátaim viszont nincsenek, és nem is voltak. Ebből kifolyólag nem vagyok fent egy internetes közösségi oldalon sem ahol lehetne ismerkedni. A szórakozóhely pedig nem az én világom. Internetes társkeresőt próbáltam, de ott pedig nem válaszolt senki sem... Tehát mi a baj velem? Mit csinálok rosszul? Mit tegyek, hogy legyen barátnőm végre? Igen, hosszú lett, de köszönöm ha elolvastad!

22/F (2 óra múlva már 23 :D)

2016. febr. 5. 22:22
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
60%
Pont a tlc adót nézem a következö müsorokat érdemes megnézni ha van idöd: Nem a külsö számit, Szerelem elsö kattintásra sok hibát feltárnak benne.
2016. ápr. 1. 21:09
 22/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm, már 2 hónapja 23! :D Tennék Én ellene, de egyszerűen nem megy, lentebb kifejtem miért. Már nem mutatok neki semmit, mert nem is ott dolgozom, meg hagytam is inkább. Az ilyen sikertelen dolgok még jobban csak azt erősítik bennem, hogy én nem érek semmit, és minden hiába, fölöslegesen próbálkozok. Azt hittem ha idősebb leszek, jobban fogok kelleni fiatalabb lányoknak. Hát tévedtem... Sokat bántottak iskolában, ezért önbizalom hiányos is lettem. De nagyon súlyos mértékben. Igen az, legalább is szerintem. Most ne egy full izmos valakit képzeljetek el, de magamhoz képest elég jó. Azért is csinálom, mert amikor kisebb voltam elég duci is egészen 18 éves koromig. Ugye emiatt is csúfoltak. Most ott tartok, hogy 202cm magas vagyok és 100kg. De még mindig nem felelek meg magamnak. Főleg a hasam nem felel meg. Itt egy kép, hogy kb milyen: [link]

A 20-25% között van. Eléggé undorodom magamtól...:( Na ugye a sportos lányoknak pedig a full izmos férfiak kellenek, szóval sajnos ez is kilőve... Mondjuk joggal várják el. Ők is keményen megdolgoznak a fizikumukért, így teljesen érthető hogy ilyen, vagy legalább is hasonló párt szeretnének maguk mellé. Előző barátnőmet itt ismertem meg. Vidéki vagyok, és nincs itt semmi csak disco, amit utálok. Egyébként sem mernék elmenni szórakozóhelyre. Már másfél éve egyedül vagyok de semmi. Barátaim sincsenek. Nem is voltak soha.

Hát akkor ez is azt bizonyítja, hogy én egy értéktelen férfi vagyok. Mivel nincsenek barátaim, de ezt már említettem fentebb. Az utcára is félek kimenni egyébként. Ez szerintem már több mint bizonytalanság és bénaság. Már réges régen letettem róla. Legyenek boldogok és magukra büszkék...

Hmm, TV-t egyáltalán nem nézek, de azokat a műsorokat megnézem amiket leírtál. Köszönöm mindenkinek a választ!

2016. ápr. 2. 18:46
 23/32 A kérdező kommentje:
Most is beszèlgettem egy lánnyal itt az oldaról, és jött a nem illünk össze duma...:")) Lőjetek le kérlek... Hogyan kell beszélgetni? Mit rontok el? Egyszerűen már nem tudom és nagyon unom! :(
2016. ápr. 4. 21:57
 24/32 anonim ***** válasza:
Növeld az önbizalmadat! Szerintem ezt rontod el. Ha önmagadat nem szereted, hogyan várod el hogy más szeressen?
2016. ápr. 18. 22:55
 25/32 A kérdező kommentje:
Pont ezért várom el, hogy más szeressen, mert én önmagamat nem tudom.
2016. ápr. 19. 14:11
 26/32 anonim ***** válasza:
igen, de ha nem szereted önmagadat, nem fogadod el magadat, úgy ahogy vagy, akkor más sem fog. Ezt megérzik az emberek, főleg a nők és nekik sajnos ez nagyon taszító tud lenni. Esetleg egy hasonlóan megtört lélek illene hozzád, de olyat nehéz találni.
2016. ápr. 19. 15:51
 27/32 A kérdező kommentje:
Még egy megtört léleknek se kellenék. Lefogadom egy hozzám hasonló rokonlélek, egy másik, aranyos, cukcsi 25 kilós páwafiúba lenne beleesve...
2016. ápr. 19. 17:17
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam el minden hsz-t, de manapsag mar szinte csak annak nincs senkije, aki nem jar el sehova. Nekem is akkor lettek lehetosegeim, amikor vegre "elni" kezdtem. Ezt ne ugy kepzeld, hogy bulizni kezdtem, hanem peldaul belevagtam egy uj hobbiba, mar nem sietek annyira hazafele sokszor, koncertekre, esemenyekre igent mondok, de johet varosnezes meg ilyesmi is. Ilyeneket nyugodtan kiprobalhatsz te is:)

Sok sikert!

23L

2016. máj. 6. 22:03
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Ja, a veget megis elolvastam. Ha nem szereted magadat, hidd el, sut rolad, es nem masoktol kellene elvarnod, hogy boldogga tegyenek. Egesz emberkent kell belepned egy kapcsolatba. En sem szeretnek egy onutalkozo egyent, egyebkent is csak maganak koszonheti, hogy pokolla teszi a sajat eletet. :(

(Engem is csufoltak, terapiara jarok miatta, szoval nem mondhatod, hogy nem tudom, mit erzel. De azert a pozitiv gondolkodas teged se hagyjon el! ;))

23L

2016. máj. 6. 22:07
 30/32 anonim ***** válasza:
25%

Nyugi Nekem sincs barátnőm, és veled egyidős vagyok. Szerintem őszintén mondom, most lányokkal nem igazán lehet abrátkozni sem, már (tisztelet akivételnek) mivel ők maguk sem tudják mit akrnak, egyszer megunják egyszer azt. A lányoknak is dolgoznak a hormonok, ők gyereket akarnak, többynyire csak ezért akarnak egy oylan pasit, aki, tud anyagi támoagtást is adni, meg tudják a lányokkal éreztetni hogy védik őket szeretik. És stb pl az alfahímek. De aztán sokszor ha meglesz a gyerek, akkor válás, és stb. szakítás. Mert a nőlnek ügye a gyerek a fontos első sorban. Nem érdemes, a mai világban, csajozni, nagyon mivel uygsi a lányok váalsztják ki. Neked is meg midnekinek is scak azért kell ügye abrátnő mert nincs aki szeressen. Meg ügye dolgoznka bennünk, a hormonok. Mondjuk ezt megelehet oldani tudod mivel :D Nézel oylan videókat :D. Én ezt csinálom, meg vettem magamnak egy papagájt nagyobb fajtát, nagyon okosak, szeretet is adnak, lehet hozzájuk beeszélni, igazi barátok, nem szolnak vissza neked, ne vernek át és stb. Közben játszani is lehet velük. Főleg egy ara papagájjal. . Közben tudod építeni a akrriert is. És nem gondolsz a lányokra. Bár hiányzik nekem, is egy abrátnő, de nem állhatok fejre, csak azért mert nincsen. El kell tudni foagdni hogy jelenleg olyan világban élünk, ahol hiába udvarolsz, uygis a lányok döntenek. És nekem ehhez se energiám már se türlemem. és annyi minden másra is lehet fordítani az időt, és nem lesz jobb ha lesz abrátnőd, meg.....od. és annyi. Nem ér az annyit. Minek szenvedni? agyalnai? hogy mit csinálsz rosszul vagy jól?? ha ők döntenek.. Ezért mondom hoyg szerintem egy kisállat, vagy papagáj jö ötlet.. És a saját karrierre koncetrálni. például, nekem még sosem volt abrátnőm, de nem is agyalok ezen, és iygis szerencsés vagyok, nyertem mutlkro a sorsjegyen, nem kell legalább másra elköltenem a pénzemet. Nem zavar más. és stb. rengetek előnye van annak, hogy nincs barátnő. Ha peidg kell, akkor pedig menj el egy prostihoz leaglább lesz egy jó napod, ha annyira nem bírod .:D

23/F

2016. máj. 24. 18:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!