Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a baj velem? Miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem? Miért nem tudok szerezni barátnőt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nos a kérdés adott. Olyan problémával küzdök amivel úgy látom, hogy sok más férfitársam is küzd. Több mint egy éve lett vége a majdnem két éves kapcsolatomnak, és azóta senkit nem találok. A dolog érdekessége, hogy a drága volt barátnőm már a szakításunk után öt hónappal összejött mással. Jól esne végre nekem is találni valakit, de egyszerűen nem megy. Munkahelyen is próbálkoztam egy lánynál, akivel úgy tűnt kölcsönös a szimpátia. Mosolyogtunk egymásra, hülyéskedtünk stb, de jött egy új kolléga és ismét csatát vesztettem, mert amióta ott van szinte mindig beszélgetnek, jól elvannak együtt. Mondanom sem kell, hogy mennyire fáj ez nekem, és egy senkinek érzem magamat emiatt. Már nem tudom mi lehet a baj... Vásároltam új ruhákat, alacsony sem vagyok, és elvileg nem vagyok csúnya. Állítólag jó a humorom, vicces vagyok. Barátaim viszont nincsenek, és nem is voltak. Ebből kifolyólag nem vagyok fent egy internetes közösségi oldalon sem ahol lehetne ismerkedni. A szórakozóhely pedig nem az én világom. Internetes társkeresőt próbáltam, de ott pedig nem válaszolt senki sem... Tehát mi a baj velem? Mit csinálok rosszul? Mit tegyek, hogy legyen barátnőm végre? Igen, hosszú lett, de köszönöm ha elolvastad!

22/F (2 óra múlva már 23 :D)

2016. febr. 5. 22:22
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Boldog születésnapot először is. Élvezd ki, pár év múlva már azt fogod kívánni, bárcsak visszafele forogna a számláló. :D

Ezt senki nem tudja látatlanban megmondani, hogy miért nem buknak rád, mert nem ismerünk.

Én is 2 éve vagyok egyedül. Egy 5 éves kapcsolatom után próbálkoztam lányoknál, de legtöbbnek volt barátja, így feladtam egy időre. Inkább a céljaim elérése figyeltem, ezzel el is telt ez a 2 év. Amitől persze kicsit boldogabb lettem, de egy kapcsolatot semmi sem tud helyettesíteni.

A szórakozóhelyekkel nem vesztesz semmit, manapság úgyis a tizenévesek lepik el, akik nem igazán hosszútávú kapcsolatot keresnek egy bulin. Nincs valami olyan hobbid, amivel beszállhatnál egy helyi csoportba? Pl én szeretek bringázni, és van a városunkban egy bringa klub. Néha szerveznek közös túrákat, az megy aki csak szeretne, nem kell fizetni sem, és sokan vannak. Az ilyen eseményeken már könnyen lehet ismerkedni.

Társkeresőn nagyok az elvárások, nehéz megfelelni általában, szóval az nem a te hibád úgymond, hogy nem kaptál választ.

Viszont a munkahelyi lányt miért hagytad elúszni? Ha jól megvoltatok napközben, miért nem hívtad el valahova? Nem lehet, hogy kicsit határozatlan vagy, és ezért nem sikerül?

2016. febr. 6. 06:06
 12/32 A kérdező kommentje:

Nem csak emiatt érzem magam senkinek, hanem azért is, mert rengeteg lány elutasított... Próbáltam régen az interneten is (MSN volt még anno), de ott is lekoptattak. Na ez pedig külön jól jött... Nagy nehezen, egyedül mertem tenni lépéseket felé élőben és mégsem. Itthon szoktam edzeni, hobbi és sport gyanánt. :) Sajnos ahol lakok, itt nincs villamos.:/

De van hobbim. Itthon szoktam edzeni. Annak örülök, hogy van is látszata annak ellenére, hogy itthoni körülmények között csinálom. Oh... Én mindig azt hittem, hogy rosszul fogalmazom meg a leveleket, ezért nem válaszolnak internetes társkeresőkön. Nem hagytam volna, csak ritkán futunk össze. Ráadásul pont úgy kombináltak a drága vezetők, hogy az új srácot betették mellé, ugye innét már egyszerű dolga van. Egyszer mellém is betették, akkor kezdtem jobban kicsit nyomulni, amit úgy vettem észre nem volt ellenére. Mondtam majd megmutatom a várost ahol lakom mert ő még nem volt itt. Csak mosolygott és lehajtotta a fejét. Aztán úgy gondoltam, hogy ne legyen rögtön lerohanva, hogy a következő alkalommal ha összefutunk, el is hívom valahová, de sajnos már késő, mert az új kolléga állandóan ott lóg rajta, beszélgetnek, hallom ahogy nevetnek... Sőt ha úgy alakul hogy a lány még dolgozik, a kedves új munkaerőnek pedig letelik a műszak, odamegy hozzá hazafelé menet és akkor is beszélgetnek. Na igen kicsit sz*rul esik.:/ Nem is tudom miért hittem azt, hogy sikerülhet. Pedig tökre örültem volna. A lány egy kis alacsony, törékeny személy. Én pedig magas és nagy vagyok. Ezért is gondoltam hátha tetszene neki, hogy mondjuk biztonságban tudná magát nálam... Áhh, na mindegy...

Köszönöm, hogy felköszöntöttetek! :D

2016. febr. 6. 11:42
 13/32 anonim ***** válasza:
Én valami olyasmi hobbit ajánlottam amihez ki kell mozdulni így nem csak a saját szférádban tudnál ismerkedni :)
2016. febr. 6. 18:56
 14/32 anonim ***** válasza:

Nem lehet a stílusoddal valami gond? Itt most nem az öltözködésre gondolok.

Hogyan szoktál kezdeményezni? Hátha így tudnék többet írni.

2016. febr. 7. 16:29
 15/32 A kérdező kommentje:

Lehetséges... Bár az öltözködésem se az igazi úgy tűnik. Mivel kedvelem a katonai dolgokat, olyan ruhákat hordok mint pl: Terep póló, fekete gyakorló, bakancs stb... Terveztem új ruhákat vásárolni, fel is tettem egy kérdést, hogy a lányoknak melyik póló tetszene, nos amiket kinéztem összesen egy lánynak tetszett! :) Egyébként itt a kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..

Eddig nem nagyon kezdeményeztem, mert nem volt kinél, és barátaim sincsenek. A munkahelyen pedig beszélgettem vele, később hülyéskedtem, majd mosolyogtam rá. Ez mind kölcsönös volt. El is szerettem volna hívni valahová következő alkalommal, de ugye már késő volt sajnos az új kolléga miatt. Hálás vagyok az eddigi válaszokért, még jöhetnek, szívesen meghallgatok minden(ki)t! :)

2016. febr. 7. 16:48
 16/32 anonim ***** válasza:
Hello, én 27F vagyok, ugyanez a helyzetem. Mindenestre ha megtalálod a megoldást, oszd meg velem, és akkor meghívlak egy sörre!
2016. febr. 15. 20:57
 17/32 anonim ***** válasza:
Visszavonom az előző hozzászólásom. Úgyse fogsz soha semmit megérteni az egészből. Nem is érdemes. Köcsögnek kell lenni az emberekkel, vagy kihasználnak, ennyi.
2016. febr. 16. 00:11
 18/32 anonim ***** válasza:
,,Rajta vagyok, de ha ez van nekem megírva, akkor nem tudok mit csinálni! "-ez marhaság. mindenki a saját életének, sorsának a kovácsa! Ne aggódj, mindenkinek megvan a párja a világba. előbb-utóbb. ÉN is küzdök most a szingli élettel (közel fél éve, barátnőm szakításunk után 2 hónnapal már talált ,,párt" magának), de nem vagyok elkeseredve, csak kicsit :) 28/f.
2016. márc. 23. 19:51
 19/32 anonim ***** válasza:

Boldog születésnapot kívánok!

Butaság, hogy senkinek írod már magad néhányszor... És az is, hogy "ez van megírva". Tegyél ellene! Hamarabb kellett volna gondolkodnod. Tényleg jó ötlet, hogy megmutatod a várost, de sajnos hamarabb kellett volna. Az előző barátnődet mivel hódítottad meg? Érdekes, hogy az otthoni edzésed látványos, sportos barátnő kellene neked. Vidéken laksz? Én is a klubbot javaslom. De ha tényleg nincs a közelben, akkor nincs ötletem. Mert ki kell mozdulnod. Szerintem is fogd fel úgy, hogy most épp nincs senki, fog jönni, csak várnod kell. Várni pedig nem jó, tudom. :( De ha mindennap várod, közben keseregsz, hogy senki vagy, akkor tényleg nem fogsz találkozni vele! :(

2016. márc. 25. 13:42
 20/32 Shaddark ***** válasza:

Szia. Szerintem ne görcsölj rá arra a lányra. Vagy szerencséd kell hogy legyen hogy bevonzz egy csajt aki szeretni fog olyannak amilyen vagy, vagy. Szocializálódnos kell. Új hobbi(k), akár táncra is beiratkozhatsz ... Kell hogy legyen baráti körös hogy a nők lássák hogy te egy értékes férfi vagy. Aki más nőknek is kell mert egy "csődtömeg nem kelti fel a kíváncsiságukat. Olvass testbeszéd könyveket - nem csak segít megérteni mások melyik dolgodra hogyan reagálnak hanem a te saját aktuális érzelmeid is tudod befolyásolni így. Mutass értéket a környezetednek - amit jól csinálsz légy büszke rá és ne szerénykedd el. Ha érdekel valamelyik hölgy akkor ne próbáld leplezni előtte, ne kamu kifogásokkal menj oda, mutasd ki nyugodtam hogy lássa hogy te nem félsz kimutatni az érzelmeid, vágyaid. A szóban forgó hölgyről szerintem tegyél le. A dominánsabb, számára őszintébbnek tűnő pasit választotta. Örülj neki ha jól érzi magát vele, ne vedd fel mert ha látja rajtad csak sajnálni fog nem vágyni rád. Ha mindenátron őt akarod akkor békén hagyod pár hónapig, és addig gyakorlatot szerzel sok-sok más csajnál. Majd ha "resetelődött" akkor bátrabban, nyíltabban bepróbálkozhatsz.

"Uralod, ha elengeded.

Eléred ha nem kergeted.

Tied ha már nem akarod.

Megtalál ha nem kutatod."

2016. ápr. 1. 19:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!