Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lehet az, hogy bármilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, hogy bármilyen pasival ismerkedek, egy idő után mind eltűnik és vissza sem ír?

Figyelt kérdés
Mit ronthatok el? Én mindig kedves vagyok, érdeklődő, bár lehet pont ez a baj, nekem se kéne foglalkozni egyikkel sem, nem? Végül is mindenkinek az kell, aki elérhetetlen.
2016. febr. 1. 21:32
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
49%

#19: valahol persze jogos a barátnőd "kifakadása". Azért azt ne felejtsük már el, hogy a nők általában mást mondanak, mint amire vágynak. Azt vallják néhányan, hogy első randin nincs csók, miközben odabent arra vágynak, hogy csókolja már meg őket a srác, mert ez a pozitív visszajelzés számukra, hogy lesz folytatás. És akkor most jön a kiakadás, hogy a srác miért vallja ezt, amit. Egyébként neki is igaza van, mert miért várna a második randiig a csókkal, ha teljes az összhang, meg vana kémia már az első randin? Csak időpocsékolás, és több nő ilyenkor elkezd kombinálni, hogy nem tetszenek a srácnak? Hidd el, sokszor ti magatok nők sem tudjátk, mit akartok. :D

És ezt nem kell kudarcnak elkönyvelni, hogy milyen disznó a srác, mert le akarta smárolni, hanem értékelni kéne, hogy kinyilvánítja a vágyát a nő felé. Főleg, ha amúgy teljesen rendben volt az emberünk. Olyan pedig nem létezik az életben, hogy "eljövendő jó". Az ritkán adatik csak úgy meg, mindenért közösen kell megdolgozni egy kialakuló, vagy már létrejött párkapcsolatban. Nem várni a sültgalambot női módra, aztán meg csodálkoznak, hogy lelépnek mellőlük a férfiak, mert semmit sem tesznek bele a kapcsolat kialakításába/fenntartásába.

2016. febr. 1. 23:39
 22/25 A kérdező kommentje:
Igen, nálam is ez lehet biztosan, hogy ha nincs csók, akkor lelepnek. Márpedig nekem első randin nagyon korai a csók, nekem ahhoz éreznem is kell valamit.
2016. febr. 2. 07:12
 23/25 anonim ***** válasza:
Írj
2016. febr. 2. 12:12
 24/25 anonim ***** válasza:
Sokan lehet, hogy csak egy alkalmast látnak benned mert bejössz nekik testileg. Ugye valamilyen szinten ismerkedni kell a másikkal mire kiderül, hogy vevő a dologra vagy nem. Aki nem és csak nekik erre lenne szükségük szépen tovább állnak. Amit írtam nem fix. Mindenki más és mindenki a maga ura. Én személy szerint ha elhívnálak randira és szinpatikus lennél nem kezdeményeznék csókot. Sőt lehet a 2-3-4 vagy 5dik randin se mert én is az a félénk stílus vagyok. " A várni a csodára" Tudom ez a legrosszabb egyesek szerint. Vagy megkérdezném mire vágysz. Nagyon tág a téma sokmindent tudnék mit írni csak nem tudom te mire lennél kíváncsi. 23/F
2016. febr. 2. 19:33
 25/25 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy erre a kérdésre nem itt fogsz választ kapni. Azok a srácok, akik "nagyüzemi randizósok" (értem ezalatt azokat, akik jól néznek ki, és egyszerre több nővel is párhuzamosan leveleznek, és heti 4-5 randit lebonyolítanak) azok nem olvassák a GYK-t...pedig a kimondatlan kérdések 80%-át azok a pasik generálják, akik így élik a mindennapjaikat. Oké, nyilván talál egy számára szebb, vagy szimpatikusabb, vagy gazdagabb vagy könnyebben megkaphatóbb nőt és felszívódik szó nélkül...az ember meg ott marad a sok kérdőjellel, hogy mi történt...

Kiveszett az emberekből az őszinteség sajnos...most nem a nőket védem, még mielőtt megkapnám, ugyanolyan disznó módon képesek elbánni egy férfival...

Engem is rengeteg hazug pasival hozott össze a sors életem során, de azt mondom megérte a sok csalódás, mert azóta megtaláltam az igazit és azontúl, hogy szerelmesek vagyunk kölcsönösen tudjuk értékelni a másikat (ő is nagyon sokat csalódott a nőkben). Mindenki életében eljön a szerelem...a szerencséseknek hamar, másoknak később, de eljön...:) érdemes ebben hinni, és úgy hozzáállni! :)

27/N

2016. febr. 2. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!