Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha ismerkedek egy lánnyal, pár beszélgetés után már olyan mintha nem is érdekelném?
vicces, mert én pont úgy szoktam viselkedni mintha akárkivel beszélgetnék. nem vagyok tenyérbe mászó, meg rámenős, sőt bókolni is csak akkor szoktam, ha megérdemli.
általában nem kezdeményezek testi kontaktust.
szeretem amikor ő borul rám először :DD.
ilyenkor még ki is nevetem, hogy én csak beszélgetni akartam erre itt az ölembe ül?! vagy a vállamra borul.
imádom nézni a feszengést ilyenkor, amit kiváltok :DD
igyekszem ebben a lelki állapotban tartani az áldozatom és egy megfelelő dramaturgiai pillanatban a csókom a feloldozás a feszültsége alól. a jele, hogy nem hülyét csinált magából, csak egy kicsit gonosz voltam vele és én is akarom ^^
Ugyanez a problémám, csak fordítva. :D
Amúgy a rámenősség biztos nem segít, de azért tényleg éreztesd vele, hogy érdekel téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!