Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy ha ismerkede...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ha ismerkedek egy lánnyal, pár beszélgetés után már olyan mintha nem is érdekelném?

Figyelt kérdés
Mindig ez van, de nem tudom miért. Kedves vagyok, rendes is, nem egoista. Unalmas senki lennék? Nem tudjátok hogy tudnám ezt elkerülni? Mit tegyek ami miatt nem viselkednének így? Vagy kitartóbbnak kell lennem? Vagy nagyon rámenősnek? Segítsetek :/ 23F
2015. nov. 19. 20:28
 1/7 anonim ***** válasza:
hát a 2. talin már illik bókolni, udvarolni, flörtölni.. Nem csak beszélgetni mint két haver. 3. talin már illik egy arcrapuszi vagy kézfogás ölelés ilyenek
2015. nov. 19. 20:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Mint előttem írták, egy randin nem úgy kell viselkedned, mintha haveroddal dumálnál. Flörtölni kell, bizony. Szegény lány nem azért találkozik veled, hogy öribarik legyetek. Én speciel 2. randin már biztosan megcsókolom, ha addig nem tettem, de már előtte is éreztetem vele, hogy többet akarok. Ha nem indul be rád a lény akkor ne csodálkozz, ha érdektelenné válik.
2015. nov. 19. 20:36
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

vicces, mert én pont úgy szoktam viselkedni mintha akárkivel beszélgetnék. nem vagyok tenyérbe mászó, meg rámenős, sőt bókolni is csak akkor szoktam, ha megérdemli.

általában nem kezdeményezek testi kontaktust.

szeretem amikor ő borul rám először :DD.

ilyenkor még ki is nevetem, hogy én csak beszélgetni akartam erre itt az ölembe ül?! vagy a vállamra borul.

imádom nézni a feszengést ilyenkor, amit kiváltok :DD

igyekszem ebben a lelki állapotban tartani az áldozatom és egy megfelelő dramaturgiai pillanatban a csókom a feloldozás a feszültsége alól. a jele, hogy nem hülyét csinált magából, csak egy kicsit gonosz voltam vele és én is akarom ^^

2015. nov. 19. 20:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Én elég szerencsétlen vagyok akkor. Nem nerek ilyeneket csak így csinálni... Viszont meg belehalok ebbe... Nekem még a bókolás sem megy, nem tudom mit mondhatnék. :(
2015. nov. 19. 20:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Ugyanez a problémám, csak fordítva. :D

Amúgy a rámenősség biztos nem segít, de azért tényleg éreztesd vele, hogy érdekel téged.

2015. nov. 19. 20:44
 6/7 A kérdező kommentje:
3as, hogy éred el hogy rád boruljon vagy az öledbe üljön? :D
2015. nov. 19. 20:45
 7/7 A kérdező kommentje:
5ös, lány vagy? Vagy a fordítva szóval nem erre gondoltál?
2015. nov. 19. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!