Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lehet az, hogy bármilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, hogy bármilyen pasival ismerkedek, egy idő után mind eltűnik és vissza sem ír?

Figyelt kérdés
Mit ronthatok el? Én mindig kedves vagyok, érdeklődő, bár lehet pont ez a baj, nekem se kéne foglalkozni egyikkel sem, nem? Végül is mindenkinek az kell, aki elérhetetlen.
2016. febr. 1. 21:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy nem vagy valami kívánatos külsejű?
2016. febr. 1. 22:05
 12/25 A kérdező kommentje:
Akkor minek hívnak el találkozni? Fura, az biztos.
2016. febr. 1. 22:07
 13/25 anonim ***** válasza:

Valszeg bíznak benne, hogy élőben, jobban összeszeded magad(smink, ruha, frizura) és csinosabb leszel.

Én is voltam így nem egy lánnyal, de szinte mindig rosszabb lett a kép, mint ami korábban kialakult a képek alapján.

Nem is értem miért nem tud egy nő kicsit összeszedett lenni egyetlen randira.

2016. febr. 1. 22:10
 14/25 anonim ***** válasza:
Privátra válaszolsz? :)
2016. febr. 1. 22:12
 15/25 A kérdező kommentje:
De látszik rajtuk randin, hogy bejövök nekik, volt, aki mondta is, hogy nagyon tetszem neki. :(
2016. febr. 1. 22:13
 16/25 anonim ***** válasza:

Akkor én sem értem.

Egyszerűen logikátlan amit mondasz. Ha jó csaj vagy, kedves vagy, értelmes vagy és tetszel, mi a tetves fa$zért ne hívnálak fel utána?

Valamit vagy benézel vagy nem árulsz el.

2016. febr. 1. 22:15
 17/25 A kérdező kommentje:
Pont az, hogy én sem értem. Talán az a baj, hogy félénk vagyok, és nem szeretek azonnal csókolózni meg ilyesmi.
2016. febr. 1. 22:17
 18/25 anonim ***** válasza:

Ezt nem hiszem.

Ha mutatsz érdeklődést, nem létezik, hogy az elmaradt csók miatt kerülj ki a képből.

Persze őket kéne megkérdezned, mert így tényleg csak találgatsz.

Tényleg, kérdezd meg tőlük.

Veszíteni semmit nem fogsz vele...

2016. febr. 1. 22:21
 19/25 anonim ***** válasza:

Az egyik barátnőm zsinórban így járt a srácokkal. Két hete jött el nála az a pillanat, hogy az "újabb 4 órás, maratoni, szipi-szupi randi, után ahol a srác még haza is kísérte (pesten!) majd soha többé nem jelentkezett" tiszta vizet öntsön a pohárba. Ráírt 4 nappal később a pasira, hogy miért nem keresi? Azért, mert azt várja, hogy a lány jelentkezzen? Vagy mert meggondolta magát? Addig nyaggatta a srácot, míg végül elárulta, hogy mivel nem volt a randi végén csók, így dobta a sztorit...ugyanis ő nem foglalkozik olyan nővel aki nem cuppog vele egy sort elköszönésnél...elmondta, hogy ő ehhez tartja magát, még akkor is, ha amúgy jó volt a randi, és szimpi neki a nő.

Úgyhogy ennyit erről...a barátnőm elmondása alapján egy teljesen normális, intelligens srácnak tűnt, meg sem gondolta, hogy ez lesz a vége.

Szerintem kár azzal próbálkozni, hogy megfejtsd az okokat, mert látod olyanok is állhatnak a háttérben, amire álmodban sem gondolnál...

Próbáld úgy felfogni, hogy elhiszed, hogy jönni fog Ő is, csak előtte még betalál pár barom, hogy megtanuld jobban értékelni az eljövendő jót...:)

2016. febr. 1. 23:15
 20/25 anonim ***** válasza:

Rendben 19-es, elhiszem, de nekem ez durva.

Én sose voltam ilyen. Az első randi nekem egy szent rituálé, amit nem teszek tönkre elsietett csókkal, szopatással, szexszel...

2016. febr. 1. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!