Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lehet az, hogy bármilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, hogy bármilyen pasival ismerkedek, egy idő után mind eltűnik és vissza sem ír?

Figyelt kérdés
Mit ronthatok el? Én mindig kedves vagyok, érdeklődő, bár lehet pont ez a baj, nekem se kéne foglalkozni egyikkel sem, nem? Végül is mindenkinek az kell, aki elérhetetlen.
2016. febr. 1. 21:32
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Jobban kell ez valóban így van, de kérdezem én, te is kezdeményezel beszélgetést vagy nem?
2016. febr. 1. 21:35
 2/25 Kenzo Tenma ***** válasza:
Nálam ugyanez van a lányokkal. Az utolsó mondatod pedig egy nagy igazság, ezért is nem erőltetem már ezt az egészet.
2016. febr. 1. 21:36
 3/25 anonim ***** válasza:
Nálam a lányok csinálják ugyanezt.
2016. febr. 1. 21:36
 4/25 anonim ***** válasza:

Ezt számomra érdekes hogy egy lány van ezen a véleményen:)

Talán azért mert túl gyávák, vagy csak egyszerűen rossz ajtón kopogtattál. De mint lánynak ez nem is értem hogy miért ilyen nehéz fiút találni?Általában a férfiak szoktak gályázni...:D

2016. febr. 1. 21:37
 5/25 anonim ***** válasza:
Talán mert nem csak irásban kellene beszélgetni?
2016. febr. 1. 21:43
 6/25 anonim ***** válasza:
És mi van akkor, ha csak te hiszed azt, hogy érdeklődő vagy? Lehetséges, hogy nem így jön le a srácoknak ez. Miben nyilvánul meg az érdeklődésed?
2016. febr. 1. 21:44
 7/25 A kérdező kommentje:

Persze, én is sokszor kezdek beszélgetést.

Igen, nem találok senkit, mert sajnos kevés emberrel van meg az összhang, akivel meg meglenne, az mind ezt csinálja. Randin is azt mondják, hogy jól érezték magukat, szeretnének még találkozni, aztán persze felszívódnak... Miért kell akkor hazudni? Simán megmondhatnák, hogy nem jöttem be nekik és kész.

2016. febr. 1. 21:45
 8/25 Kenzo Tenma ***** válasza:
#7 Sok emberből hiányzik az őszínteség. Nekem is húzták már így az agyamat és tudom, hogy k'rva szar érzés. Kitartás kérdező, mert vannak még normális emberek, csak nehéz megtalálni a hozzád illőt.
2016. febr. 1. 21:46
 9/25 anonim ***** válasza:
Én férfiként pont a nőknél tapasztaltam ezt, sokan a saját szemembe hazudták, hogy találkoznának velem kettesben, aztán semmi. De levelezéskor is hiába próbáltam közeledni, elhívni őket találkozókra, szinte semmi, de ha meg nem foglalkozol velük, akkor rád fogják, hogy bunkó és töketlen vagy. Lehet, hogy a te esetedben azért léptek le, mert sokat kellett volna rád várniuk, és nem érezték, hogy közelebb kerültetek volna egymáshoz, vagy közben találtak mást. Mondjuk én akkor se jártam jobban, ha nagyon törekedtem a találkozásra, nem pattintottam le az illetőt, ha neki is mindig közbejött valami, ugyanúgy nem jött össze semmi, hiába voltam türelmes és kitartó. Legközelebb esetleg javasold te a találkozást, aztán hátha lesz valami.
2016. febr. 1. 21:57
 10/25 Blade Bone ***** válasza:
Lehet hogy vannak ilyenek, de azért ne változz meg, mindig légy nyitott és derülátó, nem tudhatod mikor kivel hoz össze a sors.
2016. febr. 1. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!