Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy ha nehezen tudok az emberekkel bármilyen kapcsolatot kialakítani?
Hihi, én is azt hittem, hogy aspergeres vagyok, de nem. Hasonlóan jártam, mint Te.
Nekem az segített, hogy elmentem egy edzésre, és elhatároztam, hogy bármi történik is, maradok.
Engedtem, hogy az ottani emberek segítsenek, és értékelték, hogy valóban meg akartam tanulni, amit ők is tudtak. Volt miről beszélgetni. Szép idők voltak.
Ugyan ilyen voltam, annyi kivétellel hogy egy barátom volt, aki kitartóan meg akart ismerni így 1év után már tudtam vele beszélni...
Gólyatáborban találkoztam egy fiúval akinek valahogy olyan volt a kisugárzása, hogy elsőre megnyíltam neki, ma már ő a férjem :)
Mostmár ő segít, olyan barátkozós típus, és könnyn szóba elegyedik emberekkel, könnyen jön nála a téma választás...én pedig megtanultam felvenni a fonalat..ő kezdi én folytatom így sikerült már olyan baráti kört is kialakítanom ahova nem együtt megyünk :)
Szerintem kitartás, tudom rossz de hinni kell benne hogy van aki érdemesnek tart arra, hogy kivárja még megtörik a jég nálad...
Szia :)
Írtam üzenetet, várom válaszod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!