Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes társkeresés kérdésében nem értek valamit. Miért van a lenti felállás?
A férfiak rendre arra panaszkodnak, hogy
- a nők sosem keresik őket
- ha ők írnak a nőknek, 1%-os válaszolási hajlandóság az általános
- ők mindig rendesen megírt, szépen fogalmazott, egyedi levelet küldenek, de még el se küldik őket a francba
A nők rendre arra panaszkodnak, hogy
- a férfiak csak alpári dumával közelednek
- csak rettentően színvonal alatti férfiakból áll a felhozatal
- aki normálisan néz ki, az is mind házas, egyéjszakást akar vagy öntelt
Valahogy úgy tűnik, mintha nem ugyanarról beszélne a két nem.
Én meg pont azt látom, hogy nincs aranyéletük, igaz ezt maguknak okozzák.
Az ő szemszögükből úgy néz ki, hogy csak "dugnálak" t. ír, értelmes, de sablonszöveget használó ír(márpedig ő ugye különleges), vagy ha végre ír a jóképű-magas-táncoslábú, akkor végül megszívják(akár szó szerint).
Én ezt nem nevezném sikertörténetnek...
Több, mint 2 évig voltam társkeresőn. Mindig elolvastam a nő egész adatlapját és írtam neki, normális, ismerkedős levelet az alapján, amit az adatlapon találtam.
NEM sablonlevelet, szóval jó lenne ha befejeznéd ezt a "minden férfi sablonlevelet ír" dolgot. Minden nő más levelet kapott. A nők 90%-a megnézte az adatlapom, de csak 2%-uk írt vissza. Szerinted akkor a levéllel volt a gond? Nem, a külső volt a gond.
Mert szerinted férfiként jobb fenn lenni? Minden egyes nap fenn voltam és írtam 2-3 nőnek. Baromi nehéz ám úgy egyedi levelet írni, úgy, hogy a nők nagy része alig tölti ki az adatlapját.
Másnap jött is mindig az email, hogy ez a nő megnézte az adatlapod, az a nő megnézte az adatlapod. Néha jön egy levél, hogy ez a nő visszaírt: "Úgy látom, hogy mi nem egymást keressük".
Ezzel szemben a nőnél mi van. Kap egy halom levelet, abból kiválaszt 3 jóképűt, és azzal levelezik.
Egyik nő el is újságolta nekem, hogy szegénynek milyen nehéz dolga van társkeresőn, oh, jaj annyi sok lúzer van ott. Ez az eredménye annak, ha egy nő társkeresőre megy. Az egója exponenciálisan növekszik.
Érdekes kérdés ez. Bár már 4 és fél éve nem vagyok fenn semmi ilyen oldalon, mert tartós kapcsolatban élek, és amúgy az interneten találtam meg a barátom.
Hosszú oldalakon keresztül lehetne mesélni miket láttam, olvastam, éltem át...
Az igazság az, hogy csak a saját nevemben tudok beszélni, nem tudom más lányok milyenek, bár sokszor olvasom, hogy sokan borzalmasak.
Szóval, a levelek 90%-ára válszoltam. Többnyire a szia!mizu?-ra is, bár ahhoz nem mindig volt türelmem. És általában igazolta is a további beszélgetés, hogy felesleges is volt, mert mindegyik ismerkedés totálisan meddő volt.
Volt olyan fiú, akitől pár hónap különbséggel háromszor kaptam meg ugyanazt a sablonlevelet...
Tapasztalataim szerint általában abból alakult ki hosszabb beszélgetés, vagy esetleg randi, ahol személyes üzenetet kaptam, mondjuk tegyük hozzá, én vettem a fáradtságot, és több infót is megadtam magamról az adatlapomon, szóval volt mire reflektálni. (A barátom is ilyet küldött.)
És hogy sokszor hogy jártam, ha visszaírtam, de a végén el kellett utasítsam a fiút, mert nem akartam találkozni vele? Hát úgy, hogy rengeteg alpári üzenetet kaptam, hogy "igazábóltökrondavagy", "nemisjösszbecsakszórakoztam", stb. Naná, hogy az emberlánya egy idő után igyekszik gyorsan lezárni a nem elég ígéretes jelöltekkel a felesleges köröket.
Az pedig, hogy nem írtam fiúknak? Kicsit talán régimódi vagyok, jobban szerettem, ha a fiú indítja el az ismerkedést. Lehet, hogy ez gáz, de ez van.
Nem tudom, jelenleg mi a helyzet, vagyis kicsit tudom, mert a barátnőm szokott mesélni, borzalmasabbnál borzalmasabb randikról, eltűnő pasikról...stb.stb.
Persze a másik oldalon is biztos van ugyanennyi gáz lány.
14-es
A kérdés épp azért lett feltéve, mert a két csoport leírása alapján a nők nem fair viselkedése tűnik mindkét fél sikertelensége legfőbb okának.
A "biztos a másik oldal is megélt megannyi szörnyűséget" frázis szépen összemossa a két nem egyedi bűneit és erényeit, ezzel elpalástolhatja azt, hogy a nők többsége(átlagosak, a haranggörbe közepe) nem veszi emberszámba a potenciális párját(átlagos férfiak, a haranggörbe közepe).
Pl. a nők általános önfelmentése, hogy jaj, de hát annyi levél közül muszáj megválogatnom, kinek válaszolok, egy elég mocskos érv.
Nem! Kutya kötelességed visszaírni minden egyes embernek, mert így mutatod ki, hogy embernek látod és mert azért regisztráltál fel.
Ez nem vita tárgya, de ha nem tetszik, akkor le kell iratkozni, mert nem tudtad magadévá tenni a szabályokat. Azért kell normálisan bánnod a férfiakkal, hogy cserébe megkövetelhesd te is, hogy normálisan bánjanak veled.
A ma nőjének ez az érvelés egyszerűen magas.
A legtöbbet az árulja el az emberről, hogy hogyan bánik azzal, akivel nem kell jól bánnia.
Amikor nem adsz esélyt akár a társkeresőn a jelentkezőknek, hogy egy mezei sorszámból kiválva bizonyíthassák, hogy egyéniségek, akkor nem csak magadat fosztod meg egy lehetőségtől, nem is csak őt fosztod meg tőle, még csak nem is simán a földbe döngölted az önbecsülését, hanem megágyaztál saját rossz sorsodnak, mikor majd fordul a kocka és eldobható húsdarabként is lehet majd kezelni téged, szemben a friss hússal(amiből hidd el, hogy mindig lesz), mert addigra az általad megkeserített férfiak már bűntudat nélkül fognak ugyanígy bánni veled.
A tisztelet nem a mának szól. Nem "ma" tisztelsz engem, hanem ezen keresztül biztosítod, hogy holnap én is tisztelni foglak.
A ma nője erre vajon miért csak holnap jön majd rá...?
Én egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hány igényesen megírt levelet kaptam a több százból. Hiába nem tetszettek külsőre a férfiak, illetve jóval idősebbek voltak nálam, egyből őszintén és kedvesen válaszoltam, biztatva őket a további keresésre, mert legalább egy kis energiát fektettek az egészbe, nem annyi volt,h : szia!/szia, beszélgetünk?/szia, nagyon szexi nő vagy!
Erre mit válaszoljak? Gondolom rajtam kívül leírta ezt még 60 másiknak...Szóval nekem nem tűnt fel, hogy minden férfi egyedi levelet küldözgetne, az viszont igen, hogy mennyien csak kalandot akarnak.
Volt, aki felajánlotta, hogy találkozzunk egy bizonyos városban hetente párszor, semmi komoly csak sok szex, cserébe elvisz éttermekbe, és hiába mondtam,h nem izgat a dolog,még győzködött is, hogy nekem ez mennyire megérné.
+ rengetek 50 feletti fószer írogat elég perverz témákban...
Mekkora jót írt! ;-) :-)
"A ma nőjének ez az érvelés egyszerűen magas.
A legtöbbet az árulja el az emberről, hogy hogyan bánik azzal, akivel nem kell jól bánnia."
"A ma nője erre vajon miért csak holnap jön majd rá...?"
Asszem Te már kicsit érettebb lehetsz, látszik a gondolkodásodon!
Ha nem, akkor az "cumi", mert fiatalon ilyen gondolkodással párt talalni..akár fiú akár lány, hát nem egyszerű a helyzet..
Olyan társkereső kéne, ahol jelzik
- a tag mikor volt utoljára aktív,
- milyen gyakorisággal válaszol a levelekre
- milyen jellegű kapcsolatot keres (szex, vagy tartós, netán csak barátság)
Külföldi társkeresőn tapasztaltam jót, mert küldtek privátba levelet a társkereső oldaltól, hogy amennyiben netán alkalmi/Szex kapcsolatot keesek, ajánlanák társ oldalukat, ami ingyenes.
Majd mesélt róla, hogy miként működik és milyen fontos számukra a diszkréció is, éppen ezért nem találod meg sem a fotókat, sem semmit a Google-ben például.
Kiváló ötletnek tartottam, mert így "el lehet választani a szart a pacltól", vagyis nem zavarják a különböző érdeklődésű tagok egymást!
Aki tartósat keres, az nem kap 3 millió üzenetet óránként, hogy"dugunk?".
Aki pedig csak alkalmi kapcsolatot keres, tudja mire számítson, ne várja el, hogy a hölgy ott is aludjon és reggelit készítsen, mert az együttlét után lehet elballag hazafelé..vagy a következő delikvenshez.., szóval nem meglepődni, ha nem fog aktus után hozzád bújni és ciróka-marókázni, mert ezek nem ilyen beállítottságúak.
Ez egy ilyen játék, így nem tehetsz szemrehányást és tudhatod,a védekezés valóban az életedet mentheti meg, mert soha nem tudhatod ki járt benne előtted 1 órával és ki fog utánad egy órával!
Viszont, Ő sem kérdezi kivel beszéltél telefonon,mert foglalt voltál, vagy azt, hogy mit csináltál ekkor és ekkor?!
Van akinek ez kell és van akinek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!