Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Internetes társkeresés kérdésé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Internetes társkeresés kérdésében nem értek valamit. Miért van a lenti felállás?

Figyelt kérdés

A férfiak rendre arra panaszkodnak, hogy

- a nők sosem keresik őket

- ha ők írnak a nőknek, 1%-os válaszolási hajlandóság az általános

- ők mindig rendesen megírt, szépen fogalmazott, egyedi levelet küldenek, de még el se küldik őket a francba

A nők rendre arra panaszkodnak, hogy

- a férfiak csak alpári dumával közelednek

- csak rettentően színvonal alatti férfiakból áll a felhozatal

- aki normálisan néz ki, az is mind házas, egyéjszakást akar vagy öntelt

Valahogy úgy tűnik, mintha nem ugyanarról beszélne a két nem.

2016. jan. 31. 16:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
54%

Mindkét nem ferdít egy kicsit.

A férfiak:

- a nők sosem keresik őket = csak csúnya nők keresik őket, és azok nekik nem kellenek

- ha ők írnak a nőknek, 1%-os válaszolási hajlandóság az általános = többnyire a csúnya nők válaszolnak, és az nekik nem számít

- ők mindig rendesen megírt, szépen fogalmazott, egyedi levelet küldenek, de még el se küldik őket a francba = az egyedi levelek azt jelentik, hogy egyszer írnak egy sablont, amiben viszonylag kevés a közhely, mesélnek magukról meg minden, de semmi őszinteség vagy valódi személyesség nincs benne, nem írnak semmit a nőről, hogy miért szimpatikus, miért írtak neki, kiderül a levélből, hogy nagyon szépen meg van írva, de valójában minden egyes nőnek ctrl+c és ctrl+v alapon szokott menni a dolog.

A nők:

- a férfiak csak alpári dumával közelednek = sok férfi valóban nagyon alpári dumával közeledik, a többiből pedig elég kevés ír normális levelet, de azok ezt a gyakori sablont, amit fent is említettem

- csak rettentően színvonal alatti férfiakból áll a felhozatal = túl nagyok a nők elvárásai, a legtöbben külsőségekre és anyagiakra mennek

- aki normálisan néz ki, az is mind házas, egyéjszakást akar vagy öntelt = mintha egyébként nem lenne erre igény egy csomó nő részéről (van, aki szeret szerető lenni, és van, akit egyáltalán nem zavar, ha valaki öntelt)

2016. jan. 31. 16:56
 2/17 anonim ***** válasza:
Valószínűleg az van, hogy a panaszkodó férfiak nem azoknak a nőknek írnak, akik a férfiakra panaszkodnak.
2016. jan. 31. 17:00
 3/17 anonim ***** válasza:

És az miért van, hogy akinek itt küldtem képet, azok közül többen helyesnek vagy átlagosnak (nincs gond a külsőmmel) tartottak, viszont egy ilyen oldalon meg mégsem ír vissza senki sem?

Most hagyjuk a levél tartalmát, csak a külsőt nézzük. Illetve az utcán vagy bárhol máshol sem észlelem azt a kitörő "lelkesedést" irányomba a lányoktól.

Na akkor hol van a kutya elásva?

Aki tudja a választ privátban is megírhatja. :)

2016. jan. 31. 17:07
 4/17 A kérdező kommentje:
Meglehet igazatok van, viszont ez alapján el kéne ismerni, hogy a netes társkeresés halott ügy(a többség számára).
2016. jan. 31. 17:09
 5/17 anonim ***** válasza:
51%

Ne hagyjuk a levél tartalmát, mert az nagyon sokat számít. Szóval ha a sokadik ember is egy üres sablon dumával kezd, lehet akármilyen adonisz a képen, nem fog érdekelni, mert nekem a tartalmas beszélgetés is fontos, nem kirakatbabát keresek, hanem társat az élethez. Már ha éppen keresek, most éppen nem.

Ha normális a külsőd, és kezdeményezel és mégsem kapsz választ, a módszered rossz. Tudod, a legjobb alapanyagokkal is el lehet rontani egy ételt, ha rosszul rakják össze.

2016. jan. 31. 17:11
 6/17 anonim ***** válasza:

Kedves 5-ös!

Hagyhatjuk a levél tartalmát. Miért? Mert bármilyen tartalmú, formai levelet rittyenthetek (kipróbáltam már több félét), akkor sem vezet sok eredményre.

Mellesleg mitől is írhatnék egyedit, személyeset, ha nem ismerem a lányt csak láttam róla két képet!? Jobb esetben van róla 1-2 infó az adatlapján.

Biztos bennem van a hiba...

Abban igazat adok, hogy az első benyomás egyike a levél. Viszont semmi több. Ha valaki egy szépen megfogalmazott levet küld, akkor nem értem miért nem lehet még válaszra sem méltatni. :)

Holott állítólag sokan csak a "Szia! Beszélgetünk" stílust nyomja.

2016. jan. 31. 17:19
 7/17 anonim ***** válasza:

Nekem főiskolás időmben jó volt a netes közeg, mert éveken keresztül elnyomtak, csúfoltak, piszkáltak élőben korábban, és az interneten bátrabb voltam. Lett is párkapcsolatom így. Csak később, mikor jobban fel mertem vállalni önmagam élőben is, már a való élet adta közegekben mozogtam otthonosabban, megjegyzem, abban, hogy jobban fel merjem vállalni magam, sokat bátorított az a barátom, akivel interneten jöttem össze, de végül ő szakított, ennek ellenére nem haragszom rá, hogy lezárta velem a kapcsolatot.

Viszont megváltoztak a társkeresők is azóta, amióta én használtam. Sok alapfunkció lett fizetős.

2016. jan. 31. 17:20
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, a kisregény hosszúságú barokkos körmondatok és a szia, ismerkedünk között van átmenet. Én általában ezt a két variációt kaptam, illetve a harmadik verzió egy előre megfogalmazott sablon volt tipikusan, ami ugyan több a szia, ismerkedünk verziónál, de nem hozzám szól, hanem bárkihez.

Nem tudom, te hogyan próbálkozol, de akitől normális levelet kaptam, ami egyértelműen hozzám szólt, azoknak válaszoltam, és elkezdtünk beszélgetni. Míg nem voltam rutinos, a többinek is, de hamar belefáradtam, miután kiderült, hogy sorozatosan azokat ismeri a felhasználók nagy többsége.

2016. jan. 31. 17:25
 9/17 anonim ***** válasza:
13%

A férfiak rendre arra panaszkodnak, hogy

- a nők sosem keresik őket: Mert a nőknek büdös kezdeményezni, ez a való életben is így van.

- ha ők írnak a nőknek, 1%-os válaszolási hajlandóság az általános: Mert csak a tökéletes külsejűeknek írnak vissza.

- ők mindig rendesen megírt, szépen fogalmazott, egyedi levelet küldenek, de még el se küldik őket a francba: El sem olvassák, ha nem nézel ki jól.

A nők rendre arra panaszkodnak, hogy

- a férfiak csak alpári dumával közelednek: Nem igaz.

- csak rettentően színvonal alatti férfiakból áll a felhozatal: Mert válogatósak.

- aki normálisan néz ki, az is mind házas, egyéjszakást akar vagy öntelt: Megteheti, mert úgyis bármelyik nőt megkaphatja a kinézetével.

2016. jan. 31. 17:32
 10/17 anonim ***** válasza:
77%

Amit én tapasztaltam, hallottam, az, hogy a nők valóban nem írnak rá csak nagyon ritkán férfiakra. Ez azért van mert nagyon sok levelet kapnak, szükség sincsen rá hogy ők irjanak rá előbb valakire. Gondolom 100 levélből azért akad egy-két normálisnak tűnő pasi, lehet a harmadiknak már nem is fog válaszolni mert nem akar több vasat a tűzben tartani. Valamint mindig annak van nehezebb dolga aki kezdeményez.

Az is igaz nagyon sok "sex ma?" jellegű levelet kapnak, ezért elmegy a kedvük az egésztől. A másik hogy sokan már inaktívak, be sem lépnek az oldalra, hiába várja a férfi hogy választ kapjon.

Férfiak szerint a jól megírt levél, sajnos a nők szemében nem jól megírt, több tucat hasonlót kapnak.

Szerintem az is érthető miért nem írunk mindenkinek személyre szóló levelet, egyszerűen rengeteg adatlapon nincs semmi kézzel fogható. A leíráshoz odabiggyesztett "ismerj meg" dumától a falra mászom... Hogy ismerjelek meg könyörgöm ha nem is válaszolsz? Mindegy az ilyeneknek már nem is írok. Az idézetektől szintúgy kiráz a hideg...

Vannak még a csöcskidobós, csücsörítős, piercinges, fültágítós csajok képei, amik nálam alapból kiesnek, úgyhogy igazából nincsen is kire ráírni a végén...

Olyanok is vannak akiknél az jön le, hogy szivességet tesz neked ha válaszol... Ja hát én naivan azt hittem párt szeretne találni mindenki, azért regisztrált...

A lényeg amit már írt valaki sajnos sokszor nem a megfelelő emberek nem a megfelelő időben kerülnek kapcsolatba, és az igazit, a megfelelőt nem veszik észre. Tűt a szénakazalban szindróma.

Lehet írásom alapján most a nőket jobba lehordtam, nem állt szándékomban, tudom milyenek a férfiak... , egyik félnek sincs könnyű dolga sajnos

2016. jan. 31. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!