Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes dolog beletörődni az egyedüllétbe és nem remélni semmit?
Figyelt kérdés
Olyan a szerelmi életem, mintha el lennék átkozva.
Nem volt sok férfi az életemben, de eddig mindössze egy olyan társam volt, akivel jól éreztem magam, annak is vége lett.
1,5 éve teljesen egyedül vagyok. Általában, akik próbálkoznak nálam, azok nekem nem jönnek be különböző okok miatt.
Viszont ha engem érdekel valaki, sikerül felélesztenie bennem a tüzet, annak meg én nem kellek.
Nem merek már reménykedni, inkább elfojtom az érzéseim, mert úgyis csak szenvedni fogok.
2016. jan. 31. 14:28
11/23 anonim válasza:
még szerencse, hogy nem csak a szerelemről szól az élet.
12/23 anonim válasza:
helyes nem mindenkiben a potenciális partnert látni.
13/23 anonim válasza:
Vagy beletörődsz, vagy lejjebb adsz az igényeidből, és nemcsak a tökéletes külsejű férfiaknak adsz esélyt.
14/23 anonim válasza:
ajjaj 24 évesen nem tudsz párt találni?! mibajod van te lány,bűnronda vagy? vagy a gusztusoddal van valami baj?
15/23 anonim válasza:
Beszélgettem a barátosnénkkal priviben, vannak bajok...:D
16/23 A kérdező kommentje:
Igen, bűn ronda vagyok, ahogy interstellar is írja. :D
2016. jan. 31. 15:29
17/23 anonim válasza:
Nem láttam még, az agyával vannak gondok. :D
18/23 anonim válasza:
Ha egy lány nem talál pasit, az soha nem a külseje miatt van.
19/23 anonim válasza:
Micsoda optimista hozzáállás... Ha férfi lennék, valószínűleg nem kellene ez a megkeseredettség.
20/23 anonim válasza:
a végén még elhiszem nektek, hogy egy lányra előnytelen külsővel is százan rávetik magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!