Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes dolog beletörődni az egyedüllétbe és nem remélni semmit?
Olyan a szerelmi életem, mintha el lennék átkozva.
Nem volt sok férfi az életemben, de eddig mindössze egy olyan társam volt, akivel jól éreztem magam, annak is vége lett.
1,5 éve teljesen egyedül vagyok. Általában, akik próbálkoznak nálam, azok nekem nem jönnek be különböző okok miatt.
Viszont ha engem érdekel valaki, sikerül felélesztenie bennem a tüzet, annak meg én nem kellek.
Nem merek már reménykedni, inkább elfojtom az érzéseim, mert úgyis csak szenvedni fogok.
Nem szabad így hozzáállni. Csak pozitívan és meglátod, idővel rátalálsz a boldogságra :)
" Az önmagadba vetett hited, sokkal fontosabb, mint a pillanatnyi körülményeid"
erre csak ezt tudom mondani
Nem helyes. Ez a hozzáállás nem vezet sehova.
Van olyan barátnőm, aki öt évig keresett párt sikertelenül. De utána talált. Mekkora butaság lett volna feladnia!
24 vagyok.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Talán igazad van, megérzik rajtam. Tény, hogy ha a szerelmi életemre gondolok, elszomorodok, de másoknak nem szoktam panaszkodni.
De hogyan lehet kimászni ebből a gödörből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!