Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Őszintén, ti milyennek látjátok a mai férfiakat? A saját lányotoknak/húgotoknak/nővéreteknek szívesen válogatnátok közülük?
A 10%-a aki tökös,igazi férfiként viselkedik:
-Van stílusa
-Jó fizetése,céljai,jólétben akar élni
-Nem elégszik a langyos kakával, ,,panel proli sörrel tipikus esete"-->szánalmasak
-Sportol
-Tud öltözködni
-Tud a nőkkel bánni
-Tudja mi kell egy nőnek
-Társasági ember
-Befolyásos akár
-sikeres
-Nem fáradt mindig
-Pörgős
-Tud élni
-Nem jófiú
Ezek hiányoznak,olyan pasik vannak,hogy fogom a fejem,szégyellem magam a férfiak nevében,ultra gázak.
A mai pasik semmit se tudnak el vannak a langyos kulában,ide oda pakolgathatod,elfogad mindent.
Nem törekszik a jóra,a sz_r,gagyizás,a csicskaság az megy sajnos.
Nem tudnak szexelni sem,nem tudják a nőket kielégíteni,hogy beléd karmoljon akár,mozognak párat elmennek aztán meg bealusznak.
Nem tudnak élni sem,nem tudják mi kell a nőknek,céljuk semmi:legyen kaja,és ennyi,meg gagyi filléres ruhák.
Ezt nekem nők mondják,hogy megváltás amikor velem vannak,mert tőlem olyan élményeket kapnak minden szempontból amit tanítanom kellene a mai pasiknak.
Én egybe vagyok,tudom mi kell a nőknek,szépen felöltözök,heti 4 edzés,nem zabálok össze minden szemetet,tudatosan élek.
Állandóan szídják a mai pasikat,jogosan,felülteti a gyerek magassarkúba a koszos,undorító cigányputri BKV-ra,nem is értem,ha kocsija nincs legalább hívjon taxit.
Ilyenkor nem is értem mire gondolnak a srácok,komolyan agyuk divergál a mínusz végtelenbe.
Vagy akkor ne csajozzon tegye rendbe az életét,csak ahhoz tenni kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!