Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed arról, ha valaki a "saját kategóriáján" FELÜLIVEL akar/próbál ismerkedni?
Ehhez tudni kéne, hogy mik az egyes kategóriák, vagyis hogy mettől meddig terjed az én kategóriám, hol kezdődik, és végződik az én kategóriám feletti kategória, szóval így elég nehéz véleményt formálni.
Ami a saját véleményemet most nagyban befolyásolja, hogy olyan partnerem van, aki minden szempontból (külső, iskolázottság, életkor, intelligencia, vagyoni helyzet, stb) messze fölöttem áll, de mégis tudok neki olyat nyújtani, amit eddig elég ritkán kapott meg, és fontosabb neki (különben nem velem lenne), mint a kategória besorolás.
Akkor írom másképp.
Én nem vagyok jóképű, nem vagyok izmos, nem vagyok nagydumás, menő, népszerű srác, ja és karriert befutott jó keresetű egyén sem.
Aki tetszik. Nőiesen vékony, helyes arcú csaj, és úgy látom szokott sportolni.
Elkértem már a számát és meg is adta, de félek, hogy nem vehetem komolyan a csajt.
A helyes mindig elutasítottak. Lehet igazuk is volt. Nem voltunk egy "súlycsoportban".
Kedves Kérdező! Hát hívd fel a csajt, hívd el randira, dumálj vele, 10 perc alatt többet fogsz tudni arról, ami VALÓBAN érdekel, mint itt két nap alatt 73 hülye válaszból.
Rajta! Én drukkolok neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!