Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A vesztembe rohanok azzal, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vesztembe rohanok azzal, ha a "saját szintemtől" magasabb kategóriájú lányoknál próbálkozom?

Figyelt kérdés

Én nem tartozom azok közé a pasik közé, akikkel a helyesebb csajok vannak, én meg a helyesebb csajokra "pályázok" (szoktam néha próbálkozni, de természetesen mindig elutasítás a vége pl. randi lemondása, "van barátom").

Pláza cicáknál nem szoktam próbálkozni, egyszer tettem meg, de kicsit meg is bántam!

2016. jan. 7. 15:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A válasz egyszerű: Igen!
2016. jan. 7. 16:05
 2/13 anonim ***** válasza:
Mit jelent a "te saját szinted"?
2016. jan. 7. 16:17
 3/13 A kérdező kommentje:
Hát átlagosnak érzem magam. (10/5, esetleg jobb esetben talán lehetek 10/6)
2016. jan. 7. 16:24
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem ne pontozgasd magad. Ebből én nem tudom, hogy mit értesz a kategóriád alatt. Én már "öreg" vagyok ezekhez a pontozásokhoz 30 fölött. Tehát? Jellemezd magad, fogalmazd meg.
2016. jan. 7. 16:34
 5/13 anonim ***** válasza:

Ha bírod a pofonokat akkor nem.....ez jellem kérdése.

37F

2016. jan. 7. 17:08
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne érezd magad rosszabbnak, mint azok a lanyok. Azert elérhetetlenek számodra azok a lányok, mert te teszed őket elérhetetlenné magad szamara. Legyél veluk olyan természetesen, mint a "sajat szintedbelivel", es akkor nem lesz gond, ok is mashogy állnak hozzad. Nem a béna nyomi leszek a szemükben, hanem a poénos, vicces, bolond fiu :)
2016. jan. 7. 17:18
 7/13 anonim ***** válasza:

Igen, ha a saját szintednél magasabb, akkor kevesebb a critical hit esély és a képességeid is nagyobb eséllyel lepattannak róla. Előtte kisebb szintű lányokat kell meghódítanod és abból xp-t tudsz nyerni, aztán talentelhetsz új képességekre a nagyszintű nőkhöz.

Nyilván így működik.

2016. jan. 7. 20:03
 8/13 anonim ***** válasza:
72%
Nem feltétlenül. Kérdés, hogy tudsz-e valami pluszt adni, amitől egy lány téged választana, ha ott áll még sorban 5 másik, aki jobban néz ki nálad. Ez lehet humor, pénz, kimagasló intelligencia. Plusz kérdés, hogy olyan lányoknál próbálkozol-e, akikből ki lehet nézni, hogy lehet náluk esélyed. Vannak olyan csajok, akik nem ilyen tipikus plázacicák, tehát nem harsányak meg fellengzősek, de testbeszédből azért lehet érezni, hogy sznobok meg végignézel rajta, és látod, hogy többe kerül a ruhája meg a sminkje együtt, mint másnak a kéthavi fizuja...
2016. jan. 7. 22:01
 9/13 anonim ***** válasza:
Szia. Szerintem nem rohansz a vesztedbe, ha bírod a visszautasítást, mert van egy normális énképed, megfelelő önbizalmad. Hány éves vagy? Attól is függ. Haha a pontozáson jót nevettem :D Ilyet mi is csináltunk. Nekem voltak olyan" 5-ös" pasik, akik bejöttek, bár én nem tudom, lejjebb, vagy feljebb lennék pontilag. De szerintem van esélyed, mindannyian szoktunk ilyeneket látni! :)
2016. jan. 8. 00:05
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Próbáld meg, lehet, hogy többet kell keresned, de ha lesz egy lány, akivel összejössz sokkal többet nyerhetsz, mint amennyit a próbálkozásokkal bukhatsz.
2016. jan. 8. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!