Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Saját testi, külső adottságaink sokban meghatározzák, hogy milyen ellenkező neműeknél van esélyünk?
Nem lövök bakot ha azt mondom, nem vagyok jóképű, remélem, hogy csúnya sem, és van egy kis gond, mindig a csinos lányokat bámulom meg. Néha próbálkozom is, természetesen mindig elutasítás a vége. Nem, nem plázacicáknál próbálkozom! Olyan lányoknál akik helyes, arcúak, nőies vékony alakjuk van, sminkelik magukat, de 6 kg tesznek az arcukra, festik, vagy nem a hajukat, nem szoliznak, nincs műkörmük, csinosan, és egyszerűen is öltöznek (alkalma, kedvük válogatja mikor mit).
Akinek én tetszem, az nekem nem. Nagyon hosszú évek óta.
Készüljek fel rá, hogy soha nem leszek boldog?
Szeretném hozzá tenni, hogy nem csak a külső számít nekem.
27/F
Persze,ez így van. Ha megfigyeled köze van a származáshoz is,kikben milyen gének közösek például.
Lehetsz még boldog ettől függetlenül...Lehet a habitusoddal,viselkedéseddel van baj és nem a külőddel.
Ismerek olyan nőket és férfiakat akik kifejezetten nem néznek ki jól,viszont a viselkedésük/kisugárzásuk lehengerlő.
A külső nem minden.
"tényleg nagyon jól néznek ki..de ezzel nem mennek semmire sem ilyen téren"
Ezt elég nehezen hiszem el, én ilyet még nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!