Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik nő azt mondja hogy a külső nem számít, annál valóban nem számít vagy hazudik? Létezik olyan nő, akinek tényleg nem számít? (ízlésficam)
Figyelt kérdés
2015. dec. 29. 12:30
1/13 anonim válasza:
Szerintem rosszul értelmezed ezt a kijelentést.
Aki ezt mondja,szerintem úgy érti hogy számít a külső nyilván,csak nem számít ha valakinek kocka hasa van vagy egy kis minimális felesleg,vagy kigyúrt vagy kicsit vékonyabb.Vagy formás fenék szép mellek vagy nem formás popsi és nem szép mellek.Nem kell hogy veszettül jóképű legyen,hanem ha átlagos az is teljesen jó.Érted már? :D
2/13 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy nem számít a külső, mindenkinek van ízlése. De kitaláltak itt egy fiktív jóképű pasietalont, és ha neked nem ő tetszik, akkor hazug vagy, és csak a pénze miatt vagy mondjuk egy mackósabb sráccal.
3/13 anonim válasza:
szerintem olyan azért nincs, akinek egyáltalán semmit nem számít
olyan van, hogy a külső másodlagos, nem számít annyira
4/13 Titusztitusz válasza:
Szerintem hazudik...Régi tapasztalatom már, hogy NINCS AZ A NŐ A VILÁGON, akinek ne számítana a partnere külseje...Aki mást mond, az vagy süketel csak, vagy többre tart más dolgokat a külsőnél, de még EZ ESETBEN IS játszik azért szerepet a külső,csak mondjuk a pénzéhség erősebb a külsőség iránti vonzalmánál...(De azért előbb-utóbb úgyis kibújik a szög a zsákbol, ugyanis a pénzes de ronda pali mellett nagyon-nagyon ritka az olyan nő,(Ha egyáltalán van ilyen...) aki ne nézegetné meg a jó kinézetü férfiakat...Rosszabb esetben titokban vagy akár nyiltan is, még félre is szoktak lépni a hölgyek egy-egy, a férjüknél előnyösebb külsejü úrral...)
5/13 anonim válasza:
Az a lány, akivel már egy éve ismerkedek, azt mondja, hogy neki egyáltalán nem fontos. Egyáltalán nem vagyok jóképű, ráadásul vékony is vagyok (176 cm, 62 kg), de őt ez egyáltalán nem érdekli. Egyébként ő testalkatra és arcara is nagyon szép.
6/13 anonim válasza:
Bizonyos szinten mindenkinek szamit, hiszen ha nincs alapveto vonzalom, akkor a kapcsolat sem fog mukodni, es ez mindenkire igaz, legyen akar ferfi vagy no. De ugyan a legtobb embernek nem ez az elsodleges prioritasa, mert egyreszt a kulso sokban alakithato, masfelol, mert nem a masik kocka hasa vagy D-s mellmerete miatt fog 2 ember kozott mukodni a kapcsolat, hanem hogy milyen a szemelyiseguk, mik a celjaik, stb. Melle mindenkinek mas az izlese, en azt mondom, hogyha Benedict Cumberbatch a legszexisebb szinesz volt valamelyik evben, akkor mindenkinek kell legyen egy parja odakint valahol...:D
7/13 anonim válasza:
Fiziognómia, tehát tudat alatt választod a pasit, csajt! Nekem aki tetszik, én azt mondom, a világ legjobb pasija, de sokaknak nem
8/13 anonim válasza:
Jajj, hát Benedict tényleg szexi. :P
9/13 anonim válasza:
Fizikai vonzódás van és kész! Soxor saját magunk számára is érthetetlen, mi vonz egyesekben és mi taszít. Nem pont a vonások a legfontosabbak vagy az Adonisz alkat. Sokkal inkább valami stílus... Szóval a sárm.
10/13 anonim válasza:
Mindenkinek fontos a külső, de mindenkinek más és más az ideális. Van akinek elég ha ápolt a külseje és nem jóképű.
De az utóbbiból van kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!