Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban azoknak lehet inkább boldog párkapcsolata, akik tiniként jönnek össze?
Ezt látom a környezetemben. A 12-14 évesen kapcsolatba kezdett párok 20 évesen már babáznak, és boldogok, még akik később kezdték, 19-20 évesen azok boldogtalanok és magányosak ennyi idősen.
Akik 13 évesen összejönnek, 20 évesen időben van az a baba, és volt idejük összeszokni is. Aki viszont csak 30 felett találja meg az igazit, ha nő, 1-2 éven belül már szülni kell, mert telik az idő, és kiismerni se volt idő a másikat, nemhogy összeszokni, aztán pár év, és vállnak.
Nagyon félek, hogy rám is ez a sors vár, mert 20 felett vagyok, és csupa rossz tapasztalatom van csak
"20 évesen időben van az a baba"
Ühüm, szóval aki tovább tanul ÉS dolgozik, hogy GYED-et kapjon GYES helyett (mondjuk 26-27 évesen vállal babát) az már el van késve? Mivel pedig a párját pl 20 évesen ismerte meg, ezért a kapcsolata pocsék?
Én meg azt látom, hogy SENKI (ismerősi körömből) nincs kapcsolatban azzal, akivel általánosban/gimiben összejött.
20évesen mire vállalnak gyereket?
önállóan? vagy anyuci házába?
mikor költöznek előtte össze? 16 évesen?
élnek egyáltalán? vagy érettségi után a szülőszobán kötnek ki?
30 felett már van annyi tapasztalatod, hogy hamarabb kiismersz vkit, mert van élettapasztalatod. az hogy hozzémész vkinek 18 évesen nem feltétlen a legjobb ötlet
akkor lesz igaz az állításod, ha 20-30-40 év múlva is boldogok lesznek!
Akik tiniként jönnek össze kapcsolatra azoknak a jelentős része általában előbb utóbb szétmegy.
Nincs olyan ismerősöm,aki még az első párjával lenne együtt.Azóta nekem is volt pár barátnőm.Az évek során.
Az első szerelmem egyébként 18 évesen volt kb,róla is azt hittem ő lesz az igazi,de már rég szétmentünk.
20 évesen pedig kevés nőnek van gyereke.Mellesleg a gyereket fel is kell nevelni normális körülmények között.A 20 éves lányok nagy része vagy tanul,vagy bulizik.Vagy mindkettőt művelik egyszerre.Tehát még te is bőven ráérsz a gyerek vállalásra 20 évesen.Azt is gondold azért meg,hogy egyszer majd kivel vállalnál gyereket,ne növeld később az elvált,csalódott nők számát.
Mai világban meg kell gondolni nagyon ezeket a dolgokat.
20 évesen pedig inkább járj el bulizni szórakozni.
28/F
"20 évesen már babáznak"
Kérdés, mi lesz 10-20-30 év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!