Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi sok fiú alapból beképzeltnek azokat a lányokat, akiknek Pesten van a lakása? (saját, nem albérlet)
Örökölt, egy fiatal nőnek szerinted miből lenne pénze pesti lakásra? Azon kívül :D
Nem kerül szóba,hogy miből van. Már azelőtt annak néznek.
Van benne valami. Nekem nem Pesten van lakásom, de páran már elég nyersen megkérdezték konrkétan, hogy "hú, akkor te gazdag vagy?"
Az tényleg nem fut át egyik agyán sem, hogy mondjuk meghalt egy rokon és megörököltük...
Miből tudna venni egy huszonéves lakást önerőből a mai világba...?
Ugye 5. :(
Egyébként én nem hiszem, hogy arra gondolnak, hogy önerőből vettem. Inkább arra, hogy tisztában vagyok vele, hogy milyen szerencsés vagyok (ebből a szempontból) és emiatt el vagyok szállva. Dehát miért lennék?
Én egy ilyen lányt ismerek, de róla már azelőtt is ez volt a véleményem, mielőtt megtudtam volna, hogy van lakása Budapesten. A vicc ráadásul, hogy nem is egy szakadt kádárkaptárban, hanem valami jó helyen és a havi bérleti díja amit beszed annyi, mint az én fizetésem majdnem.
Nem érzek irigységet, mert leszarom. Amúgy sem ő dolgozott meg érte, hanem a szülei lopkodták össze rá a pénzt rendszerváltáskor (mint a magyar gazdagok 90%-nál).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!