Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a nőket. Valami könyv?
Figyelt kérdés
Huszonévesen rájöttem, hogy semmit nem értek a nőkhöz. Illetve eddig is tudtam, de teljesen tanácstalan vagyok, és nem látok semmi kiutat. Valami könyvet tudtok ajánlani esetleg, vagy szarjam inkább le az egészet?2016. jan. 29. 20:53
11/17 A kérdező kommentje:
Na ez az ami nekem abszolút hiányzik. Nincs semmi emberismeretem.
2016. jan. 29. 21:30
12/17 anonim válasza:
Olvass, szinte bármit, figyeld meg az embereket, és lesz.
13/17 anonim válasza:
Ha emberként bánsz egy nővel, nem úgy, mint valamivel, ami kell/jár/ki kell érdemelni/meg kell szerezni, nyert ügyed van.
14/17 anonim válasza:
Célszerű gyakran járni emberek közé és megfigyelni, hogyan gondolkodnak. A legtöbb ember (magamat is beleértve) nem túl bonyolult, és ha rákérdezel, hogy mit gondol valamiről, szívesen elmondja (magamat nem értve bele, mert utálom, ha kérdezgetnek, de ez egyedi).
17/17 anonim válasza:
Minden férfi olyan nőt keres magának, akit nem ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!