Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért tagadják a barátzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért tagadják a barátzóna létezését?

Figyelt kérdés

Mielőtt valamelyik zseni a torkomnak ugrana, a barátság és a barátzóna két külön dolog, szóval nem zárom ki a valódi férfi-nő barátság létezését.

A barátzóna az, ahová olyan embereket pakolunk az ellenkező nemből, akik többet akarnak a barátságnál, azonban mi (nem tudom miért T/3-ban írok) nem kérünk ennek az illetően a közeledéséből, viszont elutasítani se akarjuk, hanem egyfajta érzelmi tamponnak szeretnénk használni, akinek elmeséljük minden bajunkat meg kérünk tőle egy-két szívességet, de ettől függetlenül semmi komoly tervünk nincs vele, mindezt annak a tudatában csináljuk, hogy tisztában vagyunk azzal, hogy az illető ezeket azért csinálja, hogy közelebb kerüljön hozzánk. Számomra ez a barátzóna definíciója.

A kérdésem azonban az, hogy ennek az állapotnak, vagy nem is tudom minek nevezzem dolognak a létezését miért tagadja a legtöbb nő? Általában azt hallom tőlük, hogy ezt csak a sikertelen férfiak képzelik be maguknak, akiket rendre visszautasítanak és azzal nyugtatják magukat, hogy ez biztos nem az ő hibájuk. Na most, én nem vagyok egy Yoda, nem éltem le évszázadokat, de a rövid és gázolajszagú életem során több száz olyan esetet láttam, ahol férfiak és nők (jobbára nők - no offense) annak tudatában tartottak meg másokat maguk mellett "barátként", hogy tudták az illetőről, hogy ő több akar lenni, mint barát és ezt tudva használták ki őket, közben pedig azzal hitegették a szerencsétlent, hogy egy nap talán lesz esélyük a hőn áhított hercegnél/hercegnőnél.

#energiatakarékos kecske
2016. jan. 27. 08:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
59%
Mert nem merik megmondani a másiknak nyíltan a szemébe,hogy bocsi,de nem vagy az esetem,vagy nem veled képzelem el a kapcsolatot stb.Ugyanakkor örülnek,ha valaki még mindig rajong értük,barátként,lelki társként foglalkozik velük,meg ha át b.assza őket a kiszemelt hím egyed,akinek meg pont az ilyen felfogású lányok nem jönnek be,akkor meg ezek a csajok előveszik a barát zónába rakott fiúkat,hogy vigasztalják őket.Nálam már ott megbukik valaki,ha nem őszinte velem!
2016. jan. 27. 08:46
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Mert valakinél van ilyen és van akinél nincs. Ez pusztán értékrend és hozzáállás kérdése.

37F

2016. jan. 27. 08:52
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tagadom, de ne legyen sértődés abból, ha valakivel nem jövök össze hazugságból. Vagy elfogadja a barátságomat, és hogy soha nem lesz köztünk több, nem is hitegetem a másikat (alapvetően nőként jól kijövök a férfiakkal haveri-baráti szinten is, viszont nekem a barátság is kölcsönösségi alapon működik, szóval ha tudok, én is segítek, nem csak én várom el, hogy a másik rendelkezésre álljon, és ezt a barátaim tudják rólam, számíthatnak rám - amíg nem élnek vele vissza), vagy nem, és akkor legfeljebb a minimális kommunikációra szorítkozzunk, ha valamiért muszáj, vagy felejtsük el egymást.
2016. jan. 27. 09:10
 4/17 anonim ***** válasza:
54%
Ezt általában a lúzerek mondják. Normális ember nem foglalkozik ilyen sületlenségekkel. Ott van a többi lány/nő, lehet közben próbálkozni náluk, addig is többet dugsz egyszerre. A "barátzónás csajt" meg leszarod.
2016. jan. 27. 09:33
 5/17 Költőnő? ***** válasza:
100%

tudod, barátzónába azt lehet tenni, aki hagyja. Tételezzük fel, h Te akarsz tőlem vmit, de én Tőled nem. De amúgy szeretek Veled lenni.

Innen szétágazik a történet.

1. a, megmondom neked h nem lesz köztünk semmi, sztem hanyagoljuk egymást.

b, megmondom neked, h nem lesz köztünk úgy semmi, de nem küldelek el.

1. b, - Közlöd Velem h na jó jó, de ez így neked nem lesz jó és kösz, ebből nem kérsz: --> elfogadom

-->nem fogadom el

- Tudomásul veszed és megpróbálod így. ----> barátzóna/Te döntésed.

2016. jan. 27. 10:07
 6/17 anonim ***** válasza:
8%

Az igen! Még a barátzóna is a férfiak hibája, mint ponyvástól megtudtuk.

Amúgy miért tagadják... Miért tagadják az egyház,ak hogy lehúzásra rendezkedtek be? Miért tagadja a kormány hogy megfigyel...?

2016. jan. 27. 10:16
 7/17 anonim ***** válasza:
46%

Nagyon egyszerű: mert ezek többnyire azok a mulya pasik, akik még élvezik is, hogy legalább hagyják magukat lehúzni, és pincsikutyaként rohannak bármi után, amin magassarkú, és szűk ruha van.

És inkább lesznek lelki szemetesládák egy bombanő mellett, mint hogy párban legyenek egy kevésbé mutatós csajjal.

Lány verziója ugyanez. Belehabarodik a széles vállakba, meg a kockahasba, és lohol az elérhetetlen után. És inkább lesz du.gópajti, mint hogy felvértezze magát női büszkeséggel, és elsétáljon. Neeem, inkább nézi, hogy másoknak udvarol, elviszi őket moziba, és amíg nincs szex, addig ő is megfelel.

Ugyanis "csak" barátzónás csaj nem létezik, a pasik megdu.gják, aki hagyja magát, akkor is, ha ronda.

2016. jan. 27. 10:33
 8/17 Költőnő? ***** válasza:
100%

amennyiben én lennék a ponyvás:

hol írtam, h hiba? Döntés.

Ki tart pisztolyt a másik fejéhez h jajjdeszupycukcsyvagylegyünköribarik? Sztem senki. Ha nem akarok vki barátzónájában lenni, nem vagyok ott. Azt hiszed csajokat nem tesznek barátzónába? Azt hiszed én nem voltam ott? Tudom, h egy kínszenvedés, egy életre elegem is lett belőle. Azóta pár pasas próbálkozott még ezzel. Köszönöm, nem. Nem azért, mert nem jönnénk ki jól. Csak nem akarom látni, ahogy az a férfi, akié a szívem, épp az orrom előtt jön össze mással. S még vágjak is hozzá jópofát. Hát kösz nem.

A jó isten áldjon meg benneteket, ha nem akartok barátzónában lenni, hát ne legyetek ott. Legfeljebb megharagszik a másik, de inkább legyek én a bunkó és haragudjon rám a másik, minthogy lassú kínhalál közepette mártírt csináljak magamból.

Ennyi a lényeg tisztán.

2016. jan. 27. 10:58
 9/17 anonim ***** válasza:
58%

A "barátzónát" nem véletlenül tartja fenn az akinek esze ágában sincs összejönni a másikkal!!! A barát-zónás embernek van olyan tulajdonsága amit a kedvezményezett hasznosnak tart és ezt ki akarja használni..és mivel a "barát" rajong a kiszemelt személyért önként és dalolva megadja azt amire éppen szüksége van.

Egy mindennapi példa, elmennek közösen szórakozni, de egy mondatot sem beszél az illetővel mindaddig amíg hazafelé nem készülődnek, mert a célja, hogy a "barát" hazavigye, de ha van jobb lehetőség, akkor simán elköszön Tőle és kihasználja a lehetőséget.

Mindenkit arra lehet használni, amire hagyja magát.....de ez a kapcsolat teljesen egyoldalú. Az a legdurvább verziója amikor a balek rájön, hogy milyen butaságot követett el és megszakítja a kapcsolatot, de a haszonélvező ebben az esetben újra jelentkezik és megint elhúzza a mézes madzagot az orra előtt....ez az igazán undorító!!! Épeszű ember nem megy bele olyan "barátságba" amiből semmit, de semmit nem profitálhat, kivéve akkor ha egyfajta mazochista hajlammal rendelkezik.

37F

2016. jan. 27. 11:11
 10/17 anonim ***** válasza:
52%

#8 A zóna alatt nem ugyanazt értjük. Amiről Te bszélsz az tényleg szánalmas.

De mi van akkor amikor x rendesen közeldik a mási hitegeti de sosem engedi előrébb, csak jó érzés szivatni - vagy lehúzni...? Ez az amit nehezebb kikerülni

2016. jan. 27. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!