Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okok miatt sodródhat egy hosszú párkapcsolat a "barátzóna "fele?
Ha nem az van, hogy egyszerűen csak nem dolgozik a két fél a kapcsolaton, akkor nem az igazit találták meg, a kezdeti lángolás meg nem elég, hogy tényleg hosszú távon fennmaradjon.
Az előbbi esetén még fel lehet éleszteni a tüzet, az utóbbi esetén a legjobb külön folytatni, és nem együtt maradni megszokásból. Ismertem olyan párt, akik nem így döntöttek, megvolt az esküvő, aztán pár év múlva csak válás lett a vége. Most mindketten mással házasok, gyerek is van mindkét helyen, és most boldogok igazán.
Dolgozunk a kapcsolaton mindketten.
Hozzátartozik a történethez, hogy egy párkapcsolatilag nehéz időszak volt, egy hullámvölgy nemrég, munka, egyetem miatt kicsit valóban lejjebb maradt a kapcsolat ápolása, de mihelyt rájöttem, hogy ez nagy bajt jelenthet, "észhez tértem", és nagyon "rágyúrtam" a témára - remélem, nem túl későn..
A kezdeti lángolást nem tudom, mennyire lehet kezdetinek venni, mert tartott éveken át (kisebb-nagyobb intenzitással).
Mostanában egyre inkább úgy kezd tekinteni rám, és úgy kezd viszonyulni, mint egy baráthoz, testvérhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!