Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerettetek bele valaha olyan lányba, aki eleinte nem tetszett külsőre?
Nálam pont amiatt lesz igazi a vonzalom.
Persze ez csak akkor,ha nem is taszít.
Szóval igen.
Igen. Még korai kamaszkoromban is volt, hogy később vettem észre egy lányt emiatt. Aztán később beleestem.
Most meg már jóval nagyobb az a női tartomány, ami külsőre tetszik.
Nem mondom, hogy nem szép valaki, de olyan is volt manapság, hogy később vettem észre egy nőt vagy nem elsőre őt vettem észre. Utána meg rájöttem, hogy azta, mennyire intelligens, milyen emberi tulajdonságai vannak. Ezek nekem nagyon bejönnek.
A figyelemfelhívó külső csak egy máz. Lehet egy rendes pasi is felfigyel egy ilyen nőre. De attól még megvetheti emberileg. Én olyan lányt keresnék, aki az emberi tulajdonságai miatt kell nekem
Köszönöm a válaszokat.
Nehéz megfogalmaznom, mit értek pontosan a nemtetszés alatt. Nem azt, hogy az égvilágon semmi bajotok a megjelenésével, csak nem fog meg, és nem is azt, hogy hányni tudnátok tőle, hanem valami olyasmit, hogy kicsivel átlag alattinak látjátok, de nem undorodtok tőle (egyébként ápolt, meg jól is öltözködik). Ha skálán kéne kifejeznem, azt mondanám, gondoljatok a 4-5/10-es csajokra. Nem tudom, nálatok ez hogy működik, de velem lányként többször is megtörtént, hogy a személyisége miatt mégis egy ilyen srácért lettem odáig, és végül már nem láttam csúnyának.
Igen, az első pár évben kifejezetten csúnyának láttam.
Amikor ez első gyerekünket szültük meg gyönyörűnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!